sammanfattning av 2011 i bilder

Året har gått fort, minnen har skapats, nya människor har kommit en nära, har tagit det stora klivet in i gymnasiet, upplevt så mycket och ja... det har varit ett underbart år!

Men det har även varit motgångar under året, vill därför säga: Vila i frid Farmor och Farfar <3

Här nedan är ett liten samlig av bilder under året, många har jag aldrig visat förut så bläddra ner och ta er en titt!



två glada nyheter

Den första:

Jag har äntligen fått tillbaka min täckning, otroligt skönt! Chatten på facebook har gått het de senaste dagarna, är lycklig att jag iallafall hade internet!

Den andra:

Har beställt 3 st nya bikinis inför sommaren 2012 från http://www.stylebytyra.se/
Det är första gången jag beställer därifrån och jag tyckte jag gjorde några riktigt fina fynd! Eftersom jag inte har hunnit varit på mellandagsrea eller nånting det här året så var det ganska skönt att sitta hemma i soffan och klicka hem sina fynd.








tredje dagen utan mottagning..

Nu har hela Indal fått tillbaka sin mottagning, jag bor också i Indal (fast lite utanför) men endå, på min telefon står det "endast nödsamtal".. Jag är less, för igår försvann även den fasta telefonätet. Det blev fixat imorse som tur var...

Tycker nog mest synd om de som inte har någon ström, en bit bort från mig är det ett helt område som är helt kolsvart. Tänk att vara utan ström i 3 dagar, jag skulle inte överleva.. Har tur att internet fungerar iallafall.


Posar fint när lillebror leker paparazzi med min bild i väntan på bussen till stan


Likaså på den här bilden

Sedan fick lillen och posa lite för mig, så vackert

utan mottagning på telefon i ett dygn nu

Rubriken säger allt, jag har ingen mottagning.. Stormen Dagmar som härjade förstörde nånting så de inte fungerar!
Det är nu man iser hur beroende man är utav telefon. Som tur är så fungerar fortfarande internet, fast de känns konstigt att inte kunna smsa. Hoppas det fixar sig under dagen dock!

Nu ska jag dra mig mot bussen och sedan vidare till stan för att byta buss till Timrå, vi har kört igång med hårdträning inför isshowen, så alla mellandagar är nu uppbokad för ishallen.


Hittade denna härliga bild sen i sommras kring gatufesten, vill tillbaka!

Min julhelg i bilder

Det har varit en lite dålig uppdatering så därför slänger jag upp lite bilder som sammanfattar min helg!




Någon som vill komma och åka skridskor på våran väg?

vissa växer aldrig upp

Var ute och lekte lite i snön med mina två bröder, tror aldrig vi kommer växa ifrån denna lilla skoter, Lika roligt varje gång! Nu blir det en dusch och lite fix innan Kalle Anka börjar och släkten kommer.
'

tomten måste ha varit här inatt

Det här låg i julstrumpan imorse när jag vaknade, så tomten måste faktiskt vara riktigt! För vem skulle annars ge mig de här? Jag hoppas jag får träffa tomten ikväll också, men han kanske är upptagen att besöka alla småbarn... När de gäller jul så borde jag räknas som småbarn jag med!



Tror tomten dock gav mig fel trisslott eftersom jag inte vann någonting på den, vinstlotten på 50 kronor fick storebror...


God Jul!

dagen före doppardagen

Avslutade min kväll med lite gotta och därefter en film i soffan! Lovade min lillebror att kliva upp och kolla på julkalendern imorgonbitti så jag tror det är lika bra att man kanske går och lägger sig.

God Jul på er och sov gott, hoppas ni vaknar med paket från tomten i julstrumpan!

En del av gårdagen i bilder


bara 3 luckor kvar


Har snart ätit upp hela kalendern, med andra ord är det snart julafton!


otur som vanligt

Vill ni veta en liten rolig sak som hände mig imorse?!?!?! Ja det vill ni säkert, eller den är nog roligare för er än vad den är för mig..

När jag skulle klä på mig på gymmet imose och tog på mig byxorna så ja, vad tror ni hände då? Jo, självklart så spricker byxorna på insidan av låret... Kul att gå i skolan en hel dag med traskiga byxor, wiiiihooo!




Den här låten gör en hel galet peppad,  så just nu sitter jag och är peppad inför nyår! haha

tror jag har en liten tomteverkstad hemma

Hemma hos mig julpyntar vi en hel del, det finns inte ett enda rum som det inte finns någon tomte i. De är överallt, men jag klagar inte för det är så otroligt mysigt. Julen måste vara den tid på året jag gillar mest.
Eftersom jag hade lite tråkigt förut så gick jag runt och tog lite kort på några av tomtarna som finns i huset och jag kan lova, det finns en hel del fler.


två trötta kompisar

Tror jullovet är väl behövligt, två dagar kvar sedan slipper vi skolan i några veckor. Mina planer till lovet är att jag ska köra skoter som aldrig förr, vara i ishallen, fira nyår, sova, njuta och shoppa lär det nog också bli!
Jag har svårt att inse att det har gått en hel termin av gymnasiet. Det går så fort, pang så kommer väl sista året och studenten också..
Fast nu kanske man inte ska lägga tankarna på det, utan leva i nuet och skita i framtiden. Det blir som det blir!



ny hårfärg

Bjuder på några fina bilder, Bytte hårfärg igår så tänkte visa upp den!

lyckligare tjej är det svårt att hitta idag

ÄNTLIGEN har jag gjort klart SKOTERFÖRARBEVISET! Det gick jättebra och nu vill jag bara att det ska komma mer snö, fast efter nyår drar vi till stugan i fjällen som tur är! Åhhhhhhh, sååååå glad!






jag fastnade framför skärmen



Fastnade för den här serien igår, såg hela säsong 1 och 2. Det är inte direkt min smak på val av serier men jag lovar att den här är faktiskt bra!

Kika på den här hemsidan:

http://wiismo.blogspot.com/

visste ni att...

...jag äter tacos VARJE fredag?

Det är en liten tradition vi verkar har här hemma, eller bara brist på fantasi om att hitta på ny mat!

Jag ska inte klaga för det är faktiskt jättegott, men kan ni tänka er att det har varit såhär i ca 8 år ungefär. Överdrev kanske med att det är exakt varje fredag, men kan lova att det är sällan det inte är så.



en laglig vinter är på g

Det blev en dag hemma i soffan idag, någon ork i mig har inte setts till idag.. Förskyldningen kan gå och dö! Så typiskt att den ska komma såhär innan jul, men förhoppningsvis är den borta till nästa helg.

Måste även meddela att jag fick nyss en sms som gjorde mig så glad!! Det stod att på söndag blir det körning och skrivning till skoterförarbeviset, kan inte beskriva hur mycket jag längtar! Den här vintern får jag äntligen köra lagligt.

Blev lite paketinslagning förut, det är så extremt tråkigt att vara hemma en hel dag själv



träningsvärk, ajaj

Dålig uppdatering på 2 dagar, har inte suttit vid datorn så det är förklaringen till det hela. Sladden som gör att man kan koppla in telefon till datorn ligger i skolan också, så har inga bilder jag kan lägga upp heller, telefonen innehöll faktiskt en hel del..

Mr.Förskyldning har hälsa på mig också, jag hoppas inte hans besök bli långvarit bara. Har faktiskt inte tid med honom, men det var ett tag sen han var här så det var väl dags antar jag..

Kan berätta att jag har äcklig träningsvärk i alla muskler som finns också, i måndags började jag med ett nytt träningsschema på gymmet. Tror jag har upptäckt muskler jag inte ens visste att jag hade..

Klockan är 20.48 och sängen ropar på mig, förjävligt! Skyller på Mr.Förskyldning..


Här är någon bild sen i måndags tror jag, vi var i alla fall ute och käkade på lunchen och det ser ut som Linn o Stephanie hittade något intressant på telefonen

är du smart nog?

Någon smart människa skulle väl kunna uppfinna nånting som gör att man kan allting och slipper gå i skolan för att lära sig lösa ekvationer,  formler och allt vad det nu är.. Det är bland av de tråkigaste finns och jag är så less! Är så glad att det bara är 1 vecka och typ 2 dagar kvar till jullov!

Nu väntar min käre Juridikbok på mig, så är kanske bäst jag öppnar den...



sankta lucia, skänk mig en tia

Idag är det exakt 11 nätter kvar till jul, snön har lagt sig och julstämningen är på hög nivå.

Årets luciafirande blir inget speciellt, kvällen kommer bjuda på teori till skoterkursen. Det är den sista teorin och sedan blir det uppkörning och skrivning. Jag längtar så enormt mycket, det går inte att beskriva med ord!

Förra året var det stora bravader kring lucia, vi åkte dels på timråmatchen och sedan hade vi lucia i skolan också.
Därför kommer nu två bilder från förra året då jag själv var lucia!

Ha en bra dag gott folk!

Lite smått drogad kanske?

luciatåget sedan gårdagen, titta och njut

Det händer dock ingenting förnst ca 1 min in

den hårda vägen hem

Det var en gång en 16 årig tjej som skulle gå hem från bussen. Den snöade så mycket så hon knappt såg vart hon satt fötterna, kylan bet på kinderna, fötterna och händerna var så kalla så att hon nästan inte hade någon känsel i dem.
Snön yrde runt omkring henne, och hon gick och gick... Vägen hem var lång, det tog nästan 3 timmar till fots. Hon bar en tung yxa och en säck med ved efter dagens hårda arbete...

Nä okej, så hemsk var inte min promenad hem, men det var faktiskt inte långt ifrån!
Väskan med träningskläderna var tung, det snöade som bara den, det var inte så jätte kallt (faktiskt så varmt att jag svettades) och det tog bara  faktiskt bara 30 minuter hem. Vanligsvis tar det bara 20 min hem men dock inte idag eftersom vägen inte ens var plogad...

Nog men gnällande, jag älskar vintern i övrigt!


Kan lova att jag blev överlyckig när jag såg huset

it´s fire on the ice

Luciatåget gick jättebra, det var riktigt kul! Nu väntas en lång dusch och en titt på dagens julkalender. Nattinatt!
Inte världens bästa bilder, men det är i alla fall nånting

luciatåg på kvällens match

Har nyss gjort mig klar inför kvällen, vi ska åka luciatåg med konståkningen ikväll på timråmatchen. Vi har gjort det i flera år, faktiskt ganska kul eftersom det brukar vara rätt så många som kollar på. Får se om det dyker upp några bilder därifrån framöver kanske!

invigning

Min bror och hans kompis inviger snön med hans Kitty Cat!

14 dagar kvar

Godmorgon, lite sent kanske för det är snarare dag nu men i alla fall, det blev ingen uppdatering igår så tar de nu istället. Mötte upp min lillebror i stan efter skolan och umgicks med honom en stund, vi åt, hyrde ett spel åt honom och åkte sedan till Birsta och kikade lite.

Jag har äntligen köpt 2 julklappar, men har dock några kvar... För det är faktiskt bara 14 DAGAR kvar nu, sedan får man slita och riva upp alla julklappar! Jag längtar som en tok!

Kvällen blir nog lugn med lite käk på någon restaurang i stan med brudarna.
Vi hörs!


Bjuder på en gamal bild sedan 2009 när jag gick i 7:an, korthårig och brunett


det säger "pang" och veckan lider till sitt slut

Dagarna har susa förbi, den här veckan närmar sig sitt slut..
Imorgon ska jag göra ett försök att handla julklappar till familjen, problemet är att jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa. Har en dålig fantasi när det gäller sådant, men jag hoppas det löser sig.
Ska även möta upp min kära lillebror i stan imorgon, lovade att bjuda honom på Subway och sedan gå och kika lite, troligtsvis åka till Birsta.

Nu väntar en kall säng på att bli varm! Det blir tidig kväll idag, Nattinatt!

Sen förra vintern då jag stod modell för en kompis som hade projektarbete (det är mening att jag ska vara skitig)

en bild säger mer än tusen ord...

...fast mina bilder säger nog dock bara, "en rödhårig tjej som gillar egopix"

Onsdag, onsdag, onsdag....

Börjar alltid onsdagarna med ett gympass på Helex eftersom jag har sovmorgon. Jag börjar 10.10 och slutar 16.15... Det måste vara den segaste dagen på veckan!
Efter skolan väntar ett till pass på gymmet, känner mig riktigt duktig idag.

Bjuder på lite fina bilder!





en dejt med john blund skulle inte sitta fel

Efter en lång dag är jag äntligen hemma, sängen skriker efter mig men jag sitter fortfarade här. Den är 3 steg bort, men det känns långt och jobbigt!

Som jag skrev i det senaste inlägget, jag behöver mer tid! Allting går så fort, huaa..

Älskar bilden på min lillebror och katten, för en stund sen när jag kom hem från träningen och började busa med katten lite så dyker Tobbe upp 5 minuter senare och börjar också busa, ibland kan man ju undra! hahah







behöver lite mer tid




Blir så irriterad av att dagarna går så fort ibland, jag tänker alltid på en massa jag ska göra men jag hinner inte ens göra hälften.. Önskar att man kunde stanna tiden..

Idag gick hela kvällen åt till skoterförarbeviset, jag tror allting gick in genom det ena örat och sedan ut genom det andra. Men det kommer nog gå bra, snart så har jag det i handen.

Nu ska jag inte lägga mer tid på den här dumma tidsfördrivande datorn, jag måste göra lite nytta och plugga. Eller man kanske ska säga plugga=sova.. Tror det kommer sluta i den formen!

morgonmys med katten




Godmorgon!

Ligger i sängen och gosar med katten medans jag väntar på att mamma ska duka fram frukosten, är lite lat som inte går och hjälper till men sängen är så varm och skön..

Efter det så bär det av mot stan till Helex, finns inge bättre än att gymma på söndagar! Det är lite folk och det är skönt att starta dagen med träning.

Nu är det bara 20 dagar kvar till jul, wiihoooo


köpte en julklapp till mig själv, bara för att jag var snäll när jag var liten

Det blev faktiskt en tur till Birsta idag med mamma, det blev lite julklappshandel fast inte för min del. Hittade inte något, men jag letade inte så mycket heller. Det var bara mamma som handlade en massa!

Lite fult att jag ser brunhårig ut på bilden

Däremot så inköpte jag en ny vinterjacka, har ganska många men alltid roligt att ha något att variera mellan. Tror faktiskt jag byter jackor i stort sätt varje dag, det är en stor anledning till att jag glömmer skåpnycklarna hemma.. hehe
Pilotjacka, en till jacka i den stora samlingen


Nu blir det julkalendernstittande med min kära lillebror Tobias!

en fredag i december

Har en slö helg framför mig, imorgon ska jag kliva upp tidigt och vara i ishallen kring halv 9.
Om det blir som planerat så ska jag och mamma sedan bege oss till Birsta för att julhandla lite, dock har julstämningen blivit mindre tack vare att snön försvann.. Så typiskt!!
På söndag blir det antagligen en tripp till gymmet och sedan ishallen som vanligt.



Råder er att kika på årets julkalender, den verkar faktiskt rätt bra. Har inte kollat på det på flera år, men tänkte att jag ska försöka följa årets.

Ha en bra fredagskväll!

RSS 2.0