Vart tog våren vägen?

Jag trodde vi var ett steg närmare sommaren men nu blev det ett steg närmare vintern igen... menmen, det är inte helt fel med lite snö!


Träningsvärk

Hua, jag har sån grym träningsvärk i hela kroppen, tror de blev mycket träning igår. Men det skadar inte mig, lite värk får man tåla! Nu säger jag godnatt världen för imorgon väntas en lång dag i ishallen!


Har införskaffat mig en....

....Iphone!!! Så nu kan man äntligen blogga från mobilen, vilket känns jätte skönt! Tobias får stå för bilden.


Äntligen fredag

Otroligt skönt med fredag, har ingenting speciellt för mig idag så de känns helt underbart! Just nu sitter jag på tyskan och har sedan håltimme i några timmar. Blev dessutom väldigt sugen på att dra ut moppen ikväll men vi får se hur det blir med det!


Sommaren 2011

Dagens glädje

Öppnade datorn när jag kom till skolan och i datorn låg denna fina lapp av Rickard! Blev så otroligt glad! <3

Första sprutan tagen

För tredje gången skriver jag detta inlägg...

Vaccinerade mig mot livmoderhalscancer idag, gick faktiskt bättre än jag hade trott det skulle gå. Det gjorde inte ens ont och jag har inte fått några biverkningar heller!

Isshowen närmar sig ännu mer och påsklovet också, ska bli så härligt att åka till fjällen igen på lovet. Även om det kanske inte är världens bästa skoterföre så kan man kanske sola, om det är sol..

Just nu sitter jag och fikar med Rickard, dricker lite kaffe ( iallafall jag ) och om nån timme bär det av mot ishallen för att träna några timmar. Sen får man se vad kvällen har att erbjuda, tror att sängen och tvn lockar mest!



Jag tror snart det brinner för mig!

Här skriver man ett långt inlägg och tro inte fan på att de försvinner när man ska ladda upp det........................................

Några timmar på akuten

Fick följa med mamma in till sjukhuset när mormor var tvungen att åka in igen eftersom hon har kol. Ett riktigt obehagligt ställe, jag skulle nog aldrig kunna jobba under en stor press och stress.

Jag tycker de människor som jobbar där gör ett bra jobb! Men de krävs nog att man måste ha ett bra psyke och kan hantera stress och vara trevlig mot alla patienter, även om de inte är så trevliga tillbaka.

Även om jag skulle kunna tänka mig att jobba med människor skulle det aldrig vara någinting inom vården. Hatar att vara på ställen som vårdcentraler, tandläkaren, sjukhuset. Det är nånting som gör att jag inte vill vara där, lukten framför allt.



Clothes at Nasty Gal

Älskar kläderna som Nasty Gal har, otroligt snygga, ge mig!




One blue eye


Huvudvärk

Vaknade med huvudvärk imorse, har verkligen inte tid att bli sjuk nu när isshowen närmar sig. Så jag stannade kvar i sängen för att vila upp mig. Nu känns det bättre som tur är och jag har gjort undan lite skolarbeta jag låg efter i. Vilket också känns bra!

Det är lite stressigt nu med allt som har med konståkningen att göra. Fast på söndagkväll är det över, då är isshowen gjord och man kan pusta ut.

Utanför hör man att gatusopbilen är ute och gör sitt arbete. Känns så underbart, snart är det verkligen sommar.

Gör även lite reklam för isshowen idag så ni kan infinna er på e.on arena på söndag klockan 3!


Utan dina andetag

Sen middag är något jag och Rickard har som standard, idag blev det inte middag förrän klockan var över 9. Tragiskt! Men det var iallafall gott.



Säger godnatt och sov så gott!

Åhnej

Måndag igen! Fy f*n vad dagarna går fort, huaaaaa! Jag vill inte ha måndag.... men finns inget att göra åt de..

Nattligt sällskap

Den här filuren ligger och gosar bredvid mig ikväll och jag hoppas hon stannar hela natten.



Det är svårt att beskriva hur mycket hon betyder, en del tycker "det är bara en katt" men det är inte bara en katt. Precis som alla människor och djur så har hon en personlighet. Jag lägger ofta upp bilder på henne men det är för att jag älskar det här lilla djuret. Det är en familjemedlem och så kommer det alltid att vara!

En annan hårfärg igen

Försöker bli av med mitt röda hår och det känns som jag är påväg nu, jag vill bli ljushårig... Men dit är det nog låååååångt tror jag!



Nya puddingar

Igår när jag var på Birsta med Linn fick dessa puddingar följa med hem!



Fikamys

Sitter på stan och fika, fick sluta tidigt och nu kör vi en standard!


Härlig fredag!

Fin start på fredag, älskling tar körkort och jag är så glad för hans skull! Nu har man ju en privatchaufför hehe.. Nyss gjort en prov på tyskan så sitter och väntar på klockan ska rinna iväg så nästa lektion börjar.

Helgen är redan planerad: plugg, träning OCH slappa! Skön helg, längtar till slappningen väldigt mycket!






Dagarna susar förbi

Började 12.35 idag, måste säga att de var riktigt skönt! Vaknade dock imorse när Rickard klev upp, gav han paket och sedan kunde jag inte somna om. Så hela min morgon gick åt att städa hela Rickards lägenhet! Blev så nöjd när jag var klar.

Efter skolan blir det en tripp till ishallen och efter de hem en liten stund. Sedan blir det att fira älskling!

Nu är de genomgång till Svenska nationell...



Grattis Rickard!

Idag fyller min finast pojkvän 18 år! Hoppas du får en underbar dag och en stort grattis! :D <3



Sladden är borta

Har tappat bort min sladd till telefon så jag kan inte föra över några bilder.. Förhoppningsvis ligger den någonstarns hemma!

Var till polisen och hämtade ut mitt pass imorse när jag gick från gymmet. Otroligt ful man blir på en sån där bild. Inte vackert, inte vackert!

Nu är det bara 86 dagar kvar tills planet går till Grekland, längtar som bara den!



Ibland är han bara så söt



De var ett tag sen..

... jag var hemma i Indal före klockan 3 på en skoldag, riktigt skönt måste jag säga! Har avgjort ett prov idag, nu är det bara 3 kvar. Men dagens prov gick ganska bra, tror jag! Eller hoppas jag iallafall.

Nu ska jag fortsätta njuta av min cappuccino i den fi och försöka hålla mig pigg inför kvällens isshowsträningar. Hejsvejs



Vad vore en skola utan plugg..

Plugg... plugggg.... PLUGGGG....

Nu vet ni vad jag gör...

OCH SÅHÄR LESS PÅ SKOLAN ÄR JAG JUST NU



Träningskläder

Gillar Nellys nya träningskläder, man blir väldigt inspirerad!

Måndagmorgon

Körde ett konditionspass imorse på gymmet eftersom jag kom på igår att jag måste jobba upp den innan isshowen, annars kommer jag aldrig orka åka.. haha!

Just nu har jag juridik, men lusten att jobba är låg. Den här veckan kommer bjuda på många prov! TISDAG, ONSDAG, TORSDAG OCH FREDAG! Har mycket att göra, huaa :(




Uppe med tuppen

Att vakna klockan 8 en söndagsmorgon måste vara det tråkigaste som finns.. Pigg som bara den och kan inte somna om! Dessutom är det den enda sovmorgonen på hela veckan. Tror jag har ställt in mig på att inte vakna sent...

Gårdagen spenderades först i ishallen i några timmar, sedan blev det en snabbtripp på Birsta och efter det blev de hemfärd. Tog en långpromenad när jag kom hem och på kvällen fick vi främmande. Avslutade kvällen med att se en film med Hanna medans Rickard satt och gjorde faser på datorn, lyckades såklart somna.. Så typiskt mig!


Bjuder på en bild från förra året när vi var i Vemdalen med alla 9or på skolan, saknar det!

Glass på stan

Bilderna säger allt, vi åt glass idag! Slutade vid halv 12 och sedan vandra vi runt på stan lite och bara njöt av vädret. Knappt någon snö kvar i stan nu, här hemma har vi faktiskt snötäckta gräsmattor. Men det försvinner nog snart hoppas jag! Nu ska jag hjälpa till och städa lite här hemma och sedan slöa hela kvällen lång. Alldeles ensam i min stora säng...


Skulle nog varit en bra skola


Isshowen närmar sig

Rubriken säger allt, våran isshow på kontåkningen närmar sig! Dagarna susar förbi och snart är de dax. Jag hoppas att det kommer gå bra!

Tiden flyger iväg från mig, jag vet inte hur jag ska hinna med allt, nästa vecka väntar flera prov och uppgifter.. Huaa, ge mig tid!



Gatufesten 2012

Det här årets gatufest bjuder på svinbra artister, alla är inte klara så tror de kommer blir många fler bra. Av de 6 artisterna som är klara så är dessa 3 några jag vill se!



Rebecca & Fiona



Sean Paul



Hoffmaestro


Underbar tårta

Detta serverade igår när vi firade mamma, så underbart god! Gillar inte tårta i vanliga fall, men den här slog alla. Hon fick en kaffemaskin av alla oss i present så vi gjorde en Chai latte igår och det var jättegott.

Från skoterkängor till converse

Imorse när jag kom in till stan så var det vårkänslor så det bara dammar om det! I början på mars, tycker det nästan är lite tidigt. Från att komma från fjällen där det är riktig vinter hem hit, fast det är lite småskönt faktikst!



Happy Birthday

Idag fyller mammsen år, enligt henne själv fyller hon bara 25.. Så vi säger väl så ;)
Stort grattis till dig mammis!



En dubbelsäng för mig själv

Otroligt skönt att komma hem till sin egen säng. Den i fjällen är så liten, faktiskt så liten att man bara kunde sova en i den.. Jag har haft en underbart sportlov och längtar faktiskt lite tills imorgon! Jag ska få träffa tjejerna och komma igång med träningen igen, har legat på latsidan under lovet. Har åkte lite skidor men det är allt.

Mamma fyller även år imorgon, så de blir med andra ord att fira henne med paket och tårta!

Jag längtar otroligt mycket till sommaren just nu, Greklandresan närmar sig för varje dag som går. Vill ha sommar NUUUUU


sommar...

Hem ljuva hem

Bildbomd från fjälls! Bilderna är från Rickards kamera så jag snor de av honom ;)
Avslutar med min favoritbild!

Sista kvällen i fjällen

Imorgon blir det hemresa och en bildbomb på kvällen. Det är så segt att ladda upp bilder med stugans internet! Nu ska jag umgås lite med resten av folket i denna stuga därför bjuds på en gammal bild bara. Ha en fin lördagskväll!




Mina kinder bränner

Det är inte finväder med de känns att man har varit ute. Mina kinder är röda och svider, stort tecken på att jag har varit ute! Sitter nu och slöar i stugan, internet är segt så det går knappt att ladda upp bilder. Fast här kommer det två från igår när vi var uppe på fjället och knäppte lite kort.

Alla herrar som är här uppe är ute och leker av sig på en långtur med skotrarna. Vi åkte en sväng igår också men idag säger mina knän ifrån. Vi åkte och grillade några mil härifrån på förmiddagen så jag är nöjd!

De finaste jag har


En förmiddag i fjällen


Fjällen

Sitter i fjällen efter god mat och en skotertur. Är mätt som en gris och väntar bara på att de ska bli kväll så man får hoppsa i sängs! Bilder bjuds det på imorgon! :)

Befinner mig i storskogen

Är hemma hos Rickard i skogen, igår var vi till stan och gjorde några lite grejer som var tvungen att bli gjorda. Fick ett par nya täckbyxor av mammsen. De var jättefina! Slänger nog upp en bild ikväll.

Imorgon bär det av mot fjällen, längtar som bara den!



Rickard träffar på en ren med skoten

Min 10 åriga lillebror blandar drinkar

Flera gånger i veckan kommer han med sina konstiga ideér. Dessa drinkar är lite annorlunda måste jag säga, idag blev blandningen juice, saft och MJÖLK!! Helt okej faktiskt! hahha




Sportlovsväder

Slänger upp ett snabbt inlägg, ska snart ner till ishallen. Var ute och åkte skidor för en stund sen, fytusan vad de var halt på spåren. Fick knappt stopp, men jag överlevde min lilla skidtur.




Härliga skoterbilder

En härlig start på lovet, strålande sol och skoter med storebror!



Tummen ner

Gör en tidig kväll, klockan ställd på 07.00.. Ishallen väntar tidigt imorgon och nu blir de tvtittande (med andra ord, jag sover inom ca 5 min)

Bjuder på en ledsen bild ikväll!
Livade igång min gamla webbcam på stordatorn

Ha en fortsatt bra kväll alla ungdomar, vuxna och barn! Ciao

Coola armband

Nyss hemkommen efter ett skridskodisco på e.on. Vi från konståkningen var med och visa upp oss och åkte omkring bland alla småbarn. Ett smakprov från isshowen gjorde vi också.

Det var faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle vara, helt okej faktiskt! Så sött med en massa småungar som åker och dansar.





Gillar att sy

Pysslade lite med ett par byxor som hade gått sönder för ett tag sen och här är några bilder, inte världens bästa, det är dåligt ljus så det syns inte så bra.
Sydde in spets i kanten som ni ser, men det är mycket finare i verkligheten ;)

Ishallen hela kvällsen

Mongoproppbild by me and Stephy

Jag vet att vi är vackra, eller inte! En lektion kvar sendan en tur till mataffären med mamma och efter de ishallen. Yes, min eftermiddag i korta ord! Hejsvejs

RSS 2.0