Hemma i Sverige

Efter en helt underbar semester ligger jag i min egen säng och vilar lite efter hemresan som har pågått hela natten.

Med otroligt fint väder, trevligt sällskap och ett jättefint hotell är jag riktigt nöjd med semestern. Kändes tråkigt att komma hem till regn och kyla men skönt att träffa familjen igen.

Många bilder har tagits och jag kommer slänga upp en massa i omgångar och här kommer några som jag har på mobilen.

 

 


Hejdå ljuva Sverige!


Lillebror

Passar på art mysa med lillebror de sista timmarna jag är hemma. Snart rullar bilarna ner till Arlanda! Det ska bli så kul men kommer verkligen sakna familjen. Ni får ha det bra här i Sverige för nu kommer det bli två veckors dålig uppdatering. Slänger in en bild på Tobbe och tårtan sen gårdagens studentfirande, den var riktigt läcker.


Dags för studentfirande nr 3

Idag tar min kusin Kajsa studenten i Härnösand, det är sist studentfirandet för det här året.

Idag kan man säga," imorgon åker jag utomlands " det är så otroligt roligt, jag längtar och allt är helt färdigpackat!

Igår var jag och hjälpte min barndomskompis Hanna till hennes bal och hon vart så otroligt fint! Så nu kommer en bild på henne och sedan en bild på mig och Gurra sen imorse.

 

 

image description

 


Kvällssolmys

Sitter ute med en kopp kaffe i handen i den mysiga kvällssolen. Är helt slut efter en dag med städning hos min käre mormor.

Imorgon väntar också en lång dag först i stan för att fixa det sista inför resan och sedan i Timrå för att hjälpa Hanna inför balen hennes. Kommer nog bli trevligt!


Bakning

Laddar inför Kos med Rickard!


Misslyckad fisketur

Efter att ha varit och träffat hon som är chef där jag ska sommarjobba blev det en fisketur med Rickard och Jakob, dock fiskade inte jag så mycket utan kollade bara på.

På fredag åker jag iväg och igår packades som sagt väskan. Så underbart! Jag längtar!


Från fredagens studentfirande

I fredags var det studentfirande nummer 2. Det var min kusin Jens som tog studenten, det firades med god mat och gott fika!


12 fiskar och en skön kväll!

Igår blev det gomat till middag och efter de åkte jag och Rickard och fiskade med Johanna och Lisa. 12 fiskar fick vi upp, de var dock små men fet var kul ändå.

Idag har dagen gått fort, jag har i stort sätt packat klart väskan inför Grekland eftersom det bara är 5 dagar kvar och veckan kommer gå fort med mycket att göra.


Uppdatering från solen

Myser fortfarande i solen och det är så otroligt härligt.


Underbara sol

Ligger ute och glassar i solen och väntar på att klockan ska ticka iväg till eftermiddag då vi ska åka och fira nästa student!

Imorse blev det en tidig uppstigning, lillebror Tobias hade skolavslutning i kyrkan. Det är så gulligt att se alla små stå och sjunga. Minns när jag själv stod där för sista gången för ungefär 4 år sedan. Hua, tiden går fort!


1a studentfirandet slut

Idag tog min storebrors tjej Sofia studenten och hon fyllde även år! Riktigt trevlig. Imorgon väntar också ett studentfirande!

Bara så ni vet så är det bara 8 dagar kvar ;)


Under köksmattan

Hon gillar att ligga på alla möjliga ställen..


Hemlagat

Inlägget jag skrev igår blev det något knas med och det publicerades idag..

Aja men nu har jag iaf fått sommarlov!!! Så skönt så det bara dammar om det och nu är det enbart 10 dagar kvar till Grekland.

Idag bjöds det på hemlagad hamburgare och det var så gott så gott!


Skön morgon

Imorse blev det ett pass på gymmet och sedan en mysigt bad med ljus när jag kom till Rickards lägenhet. Så underbart!


Sista veckan

På fredag är skolan äntligen slut, då börjar det efterlängtade sommarlovet! Helgens uppdatering har inte varit på topp, men jag har gjort lite av varje. I fredags var jag uppe hos Rickard i oxsjön, på lördagen blev det bowling och igår hjälpte jag pappa att plocka ur lite i farmor och farfars gamla hus.

Varför jag är vaken såhär tidigt kan man fråga sig, början halv 2 idag men är hemma i Indal så måste ner till stan med den tidiga bussen. Ska gymma och sedan blir det nog att gå och lägga sig hos älskling en stund.


Är så lycklig

Idag har jag varit tillsammans med min fina kille Rickard i 6 månader! Det här halvåret har varit helt underbart och jag kan inte annat säga än att jag är så lycklig och jag älskar honom <3

RSS 2.0