Bilfärd

Är påväg upp till fjällen nu, hela familjen är med inklusive katten såklart. Hon är alltid med om alla åker iväg, van att resa med andra ord. Nu väntar cirka 3 timmars färd kvar sedan är vi i stugan!


Sista lektion

Tycker det är skitkul att psykologin snart börja, eller nja kanske inte..


Fjällen idag

Åker upp till stugan med familjen idag för att vara där över helgen. Skulle egentligen till Östersund till en kompis men hon fick förhinder så det blev inte av tråkigt nog..

Inatt när jag vaknade hade jag ingen röst alls, aldrig varit med om det tidigare! Kunde inte prata, nu har jag fått tillbaka den men kan säga att det var jätteäckligt. Blä för förkyldningar!

Väntar iaf just nu på att timmarna ska ticka iväg så jag får äta lunch, är hungrig!


Gym

Sitter på gymmet och stretcha efter ett härligt morgonpass, har sovmorgon men sov hemma inatt så går ingen senare buss hemifrån än den vid 8.

Så passar på att göra lite nytta! Måste komma igång igen, vill bli lite vältränad igen. Det har varit en aning slappt ett tag.. Men det ska bli ändring på det!


Godkväll mina vänner

La mig nyss i sängen, ensam idag faktiskt. Brukar i stort sätt nästan jämt ha sovsällskap av min pojkvän men ibland blir det lite svårt att få allt att gå ihop.
Hämtade mina sulor idag förresten, jag skrev om dem förra veckan. De är de där sulorna som ska fixa till mina fötter och knän osv.
Ligger just nu och skriver in lite saker i kalendern, känns just nu som om jag behöver använda den. Har tagit på mig att vara ansvarig för att anmäla alla åkare till tävlingar i konståkningen så skrev in alla tävlingar som kommer vara under säsongen.
Så min godnattsaga idag blir om lite nya regler och sådant som gäller inför säsongen.

Sov gott läsare!


Spenderade min långa sovmorgon i gymmet

Börjar 12.15 och har nyss varit på gymmet. Det gick inte att sova länge imorse så klev upp och gjorde lite nytta istället. Riktigt skönt faktiskt!
Slut tjej som stretcha på bilden nedan..


Lång dag

Dagarna känns som en evighet och vi har knappt kommit igång! Slutar om en timme och den känns väldigt långsam..


28/8

Idag fyller min käre storebror 21 år, så ikväll blir det tårta!
Just nu sitter jag och inväntar mattelektionen, vilket inte känns så roligt..


Måndagmorgon

Såg nu att inlägget jag senast la upp kom upp nyss, la upp den i lördags med det gick väl som de gick.
Helgen har gått fort och jag har haft riktigt roligt, Rickard och jag slutade helgen igår i lägenheten. Åskan gick som satan men det var riktigt mysigt, vi släckte ner lägenheten och kollade på blixtarna.
Idag är det skola och vardagsrutinerna har börjat igen!


Gokaffe

Kaffe, kaffe, kaffe!


Äntligen

Glömde skriva att appen fungerar igen, den har inte fungera sen början av sommaren när jag kom hem från Grekland! Så min uppdatering har inte varit den bästa i sommar.

Igår var jag iaf med Rickard på hans lags match, han är förkyld så för hans del blev de ingen match. Kändes lite konstigt att ha vinterkläder i augusti!


Ny frilla

Var hos frisören igår och detta blev resultatet, mer slingor och bort med ca 1 decimeter!


Nike

Jajemen, jag har beställt hem ett par Nike skor! Igår var jag och till en fotsulespecialist som ska göra sulor till mig, har haft så ont i knän och höfter de senaste åren och kände att det var dags att göra något åt det.
Med andra ord, jag måste ha ett par rejäla skor till att börja med. För att sulan ska hålla och för att jag ska bli bättre så kan jag inte gå i converse längre, inte dagligen iallafall.
Tydligen är det mycket utav träningen från konståkningen som står i botten för mina problem och jag hoppas dessa sulor kommer göra det bättre!
Beställde från skorna från en hemsida jag aldrig hört talas om förut från Usa, så vi får väl se om man får hem dom eller inte. Håller tummarna!

Bilder från kameran



Hallåå där

Ja tyvärr går det här med bloggandet inte bra för mig, jag kan inte få in några bilder till datorn och den där appen fungar som sagt fortfarande inte! Jag blir så less, jag vill blogga men jag tycker det är jättetråkigt utan bilder. Får se om det kanske blir en annan telefon i veckan, usch fy blä... Det är så dygt!

Helgen som varit

Det är måndag igen och dagarna går fort, som vanligt! I fredags var jag på bio med älsklingen, vi såg Grannpatrullen, kan väl inte säga att den var världsbäst men den dög! På lördagmorgon blev det en utflykt med fika till Deltat i timrå, jättemysigt!
Min telefon vill inte riktigt komma överens med mig så jag får inte in några bilder från den och jag kan dessutom fortfarande inte blogga via appen.. Blir så less!

Mallorcabilder del 2

Här kommer det fler bilder från Mallis, sedan kommer det bilder från kameran så småningom också! De här bilderna från telefon är det inte världens bästa kvalite på!

Hej, hej, hallå

Flätor från Mallis och en pekfingersvink från mig

Mallorcabilder del 1

(matbilderna ser inte så jättegod ut, men jag kan lova att det var GOTT!)

Home sweet home

En vecka gick fort och nu är jag tillbaka, vi har haft det jättebra! God mat och fina ställen att se sig omkring på, sola och bada är nog det vi har ägna mest tid åt!
Lägger upp lite bilder från telefon i ett senare inlägg och sedan kommer det även lite bilder från kameran.
Kan meddela att jag har varit otroligt morgonpigg idag, Rickard jobbar och jag sov hos honom inatt, vilket ledde till att jag cyklade hem. Det blir ungefär 3 mil, så det tog sin lilla tid. Började halv 7 imorse och var hemma vid halv 9.. Kände mig lite hurtig!

RSS 2.0