April är snart över



Helt galet att april snart är slut, maj närma sig och det innebär att det är på pricken 1 månad tills jag och Rickard åker utomlands. Jag längtar!!!!! 

Pikétröja


Måste visa min nya fina pikétröja, har fått två stycken av min bror och hans tjej. Den ena är mer rosa och båda är jättefina! 

Om exakt en månad sätts mina betyg också, studenten närmar sig.

Bara ben och foppatofflor


Älskar den varma våren som har kommit till oss. Jag har lyckats bränt mig flera gånger och detta påsklov har varit så underbart. Vädret har verkligen levererat och på hela lovet har jag bara varit med om en dag med moln. Ge mig sommar tack!

Fler fjällenbilder













Födelsedag




Nu är smart födelsedagen över för detta år. Det går så fort, jag tyckte nyss jag fyllde 18 år och tog körkort. För på sista april så har jag haft körkortet i ett år. Galet!

Men jag har haft en bra födelsedag med fina presenter!


Påskhelgen har varit kanon


Efter en påskhelg med kanonväder så är jag nu på väg hemöver. Jag skulle kunna stanna några dagar till enbart för det fina vädret. Hoppas det är fint väder resten av lovet hemma också. Helgen har spenderats med skoteråkning, solning, grillning och lite annat. Så underbart!

Imorgon fyller jag dessutom 19 år, lite tråkigt att det inte händer något speciellt det året dock. Förra året fick jag ta körkort i alla fall.




Skärtorsdag

Äntligen är det påsk och den spenderas i underbara fjällen. Just nu ligger jag och väntar på att pojkvännen ska komma så vi kan åka. Har gått runt och packat hela dagen och äntligen känner jag mig klar. Nu vill jag fira påsk!



Träna och träna


Powerwalk/jogging blev det ikväll, underbart vårväder är det också. Så underbart!

Påsklovet har börjar


Favoritserie och kaffe!

Påskpynt

Mamma har påskpynta här hemma och det är väldigt mysigt. Vi kommer inte vara hemma över påsk men jag gillar alla tuppar, hönor och kycklingar som finns lite här och där i köket och vardagsrummet. 


Sitter dessutom och försöker plugga lite inför morgondagen. Ska göra ett omprov för att försöka få högre betyg, så det är inget omprov för att jag inte har klarat mig som tur är. 

Äntligen fredag

Äntligen är det fredag, veckan har gått fort och det är så skönt med helg. Igår var jag på synundersökning och det slutade med glasögon, så nu har jag valt 2 snygga glasögon, ett par vanliga och ett par solglasögon i min styrka. 

Sitter på skolan just nu, har bara en lektion och den var det film på. Så det känns skönt!



Prov hela morgonen


Nationellt prov i svenska avklarat och en kopp kaffe med barndomsvännen Johanna fick det bli efteråt.

 Om några timmar ska jag på synundersökning, har problem med huvudvärk och ser suddigt när jag har koncentrera mig på nånting. Glasögon har jag redan, men det kanske får bli ett par nya. 

Skolan har slutat men här sitter jag


Slutade halv 12 idag men jag måste vänta i stan till klockan 3 ändå. Det är lite segt men jag har faktiskt fått lite skolarbete gjort under tiden och det är skönt. Har haft en lite flummig uppgift i psykologi som jag har gjort klart men jag tror att jag har hamnat lite på villovägar.. 

Men nånting som är väldigt skönt är att de flesta kurserna börjar lida mot sitt slut. Det innebär att studenten börjar närma sig och innan studenten åker jag utomlands. Längtar!

Studentskor


Här är mina andra nya skor som jag köpte idag, studentskorna! Har hittated lagom klack och det tror jag blir bra. 

Nya nike air max 90


Skorna har äntligen kommit, tror jag är kär. Så snygga!

En sovmorgon utan sömn


Sovmorgonen idag bestod inte av att sova utan istället blev det lite filmtittande. Har kollat igenom alla twilightfilmerna nu i någon vecka och idag blev det den första. Såg filmerna från de nyaste till de äldsta och jag kan inte annat än älska filmerna. Så nu går man och drömmer i sin egna lilla bubbla, haha. 

Högskoleprovet avklarat



Här är det pyssel på gång, min pojkvän binder flugor för fullt. 

Den här helgen har susat iväg och igår gjorde jag högskoleprovet, det gick inte så speciellt bra men nöjd för att det var första gången. Jag får hoppas jag kommer in på det jag har sökt med mina betyg istället! 




En fika


Eftersom Espressohouse har öppna i Sundsvall så var jag och två vänner tvungen att inviga det. Stort och mysigt ställe så jag rekommendera det varmt! 

Torsdagsrutin


Ett bodypump pass står på schemat nu, kvart i sju på en torsdagsmorgon. Det är så skönt när man är klar och ska gå i skolan efteråt. Jag tycker det är så härligt att jag har kommit in i rutinen att köra ett pass på morgon! 

Titta på mig, inte på tvn




RSS 2.0