I väntan på hemgång





Måndag igen, det går fort

Har nyss haft en redovisning i naturkunskap om världsbilder. Det gick helt okej även fast jag inte var så förberedd. 
Det är helt galet vad fort veckorna går, jag tyckte nyss vi började i skolan med det är över en månad sen.. 

Ha en bra dag allihopa!


Presenter

Mamma kom hem idag från Turkiet, fick ett jättfint nattlinne som jag har tittat efter under en lång tid. Fick även en ursöt kofta och två snygga nagellack! 

På bilden är de ryggen på nattlinnet jag fick, jag själv tycker den är riktigt läcker. 

Nu är det dags att göra natten för den här dagen, så godnatt världen! 

Kan tiden gå lite fortare



Önskar dagen kan gå lite fortare, vill njuta av att det är helg! Denna jobblördag känns som en evighet..

Jobb idag

Igår var det bio som gällde, kan inte påstå att filmen var sådär jättebra. Men det är ändå så mysigt att gå på bio, äta popcorn och ha det bra. 

Idag blev det jobb hela dagen, egentligen så skulle jag titta på pojkvännens match, fast hela dagens planer blev ändrad, men det är alltid roligt med lite pengar. 
Biopopcorn, så gott!



Otursfredag

Skulle ta en bil till skolan idag eftersom vi skulle på miun på någon föreläsning och det går ingen buss härifrån då. Det började med att pappa kom in imorse och sa att den bilen han skulle ha inte fungerade, så han tog den jag tänkte ta idag. Då tänkte jag ta den tredje bilen på gården, men den startade inte heller. Vilket egentligen inte är en nyhet, för den brukar kunna krångla.. 
Så nu sitter jag hemma och pluggar på en uppgift istället, jag hoppas det inte blir någon mer otur idag..

Ikväll blir det iaf bio, vi ska se premiären på filmen Runner Runner, jag hoppas den är bra. 

Bilden är sedan igår när jag ville mysa till rummet lite

Nu ska jag bli frisk

Köpte två saker som ska vara bra för immunförsvaret idag, har varit förkyld i 4 veckor nu och börjar bli riktigt less. Så idag var jag in på Life och fråga efter något som är bra och fick tips om dessa två produkter. Vi får väl se om jag lyckas bli frisk och kan hålla mig frisk sen.. 



Frost



Fick skrapa rutorna idag när jag åkte till skolan. Ett steg närmare vintern, wiho!

Har nyss haft första provet för den här terminen, jag tror det gick ganska bra faktisk men vi får se hur det går. 

Kalla dagar

Det blir bara kallare och kallare nu, det är härligt för jag får mysa ner mig i varma ytterkläder och det älskar jag. Snart kan man förhoppningsvis ta fram halsdukarna också, hihi.
 Imorse när jag åkte hemifrån vid 9 tiden så var det bara 4 grader ute och idag var det även den första riktiga frostnatten. Blir lite glad, för jag vill ha vinter snart! 



Nytt

Här är mina nya jeans som jag köpte igår, supersköna! 




Nattidags

Ligger i sängen och glor på tvn, har varit på birsta med mamma så blev lite trött när jag kom hem. Hon shoppade det sista inför sin utlandsresa ( är inte alls avis ) och jag skulle inte handla nått, men kom hem med ett par nya jeans. Men jag var faktiskt på jakt efter ett par nya.. Slänger nog upp en bild imorgon.
 Det är studiedag imorgon så vi är lediga och det ska bli super skönt, fast har lite plugg att göra tyvärr.

Godnatt på er! 




Regn, rusk och höst


Ja som sagt så regnar det, inte lite heller. Vårt lock på postlådan har en tendens att flyga upp, och då samlas allt regn i lådan.. 

Skön tisdag

Slutade tidigt idag och hade bil till skolan, så skönt! Men det börjar bli mer och mer i skolan och jag tror det kommer märkas att man går sista året. Inte för att dagarna är sådär speciellt långa, men det är mycket som man ska hinna med. 

Sitter hemma just nu och läser lite i en bok som ska läsas på engelskan. Läser Twilight faktiskt, sett filmen typ hundra gånger och även läst den på svenska så det är rätt så lätt att läsa den på engelska. 

Nu ska jag fortsätta och läsa lite, ha en bra kväll! 




Fredag den 13e

Idag är det otursdagen, så jag hoppas jag inte råkar göra nånting. Skulle inte förvåna mig, klantig som jag är så lär man lyckats med nått. Äntligen är det i alla fall fredag, har längtat till helgen! 
Bilden är från igår och det enorma rabarberbladet jag hittade. 



RSS 2.0