Lite julpynt

Förutom adventspynt så har vi även plocka upp en spelkyrka, man kan vrida upp den så den spelar "stilla natt", riktigt mysigt faktiskt!


Pepparkaksbak, julkänslor på g

Gjorde i ordning pepparkaksdeg igår och idag stod jag några timmar och bakade ut alla pepparkakor. Nu börjar julkänslorna glida fram, känns underbart! Älskar julen med allt julpynt, all mat, alla bakelser, alla filmer, alla låtar och ja, jag gillar det mesta som har med julen att göra.

I morgon får jag besök av mina två barndomsvänner, vi ska äta mat, mysa och bada badtunna om vädret håller i sig, Hoppas,hoppas!

(Även lilla grurra gillar julen, eller hon gillar i alla fall kartongen med julsaker)


Vinterland

Mer snö, ge oss mer! Hoppas den stannar så vintern kan börja på riktigt, håller tummarna.


Nu är jag redo för vintern

Har införskaffa mig slalomskidor och stavar idag. Hoppas på att man hinner åka mycket den här vintern!


Underbara film

Klart den bästa filmen jag har sett på länge! Skulle inte tveka för att se den ingen.


Dissar skolans lunch

Till lunch idag blev de inte skolans äckliga lunch för en gångs skull, vi åt riktigt god mat på innergården. Första gången och definitivt inte sista!


Bio ikväll

Ikväll blir det att se sista filmen av Twilight med mamma, kusin och moster. Längtar! Älskade filmen innan den här så kommer nog tycka den här också är bra.

Helgen börjar närma sig, vilket känns helt underbart. Skulle jag välja så vill jag ha helg jämt!

Två bilder till från helgen


Haft en bra helg i fjälls

Åkt skoter oh tagit de lugnt, det har varit min helg de. Lägger upp en bild nu och mer kommer sen!


Fjällen nästa

Vi är på g mot fjällen till snön!


Tar helg nu jag!

Ledig imorgon, otroligt skönt. I helgen blir det en tripp till fjällen, där jag hoppas det är snö så man kan få ta vinterns första skotersväng!

Nu ska jag njuta lite av att min helg har börjat och snart ska jag åka mot Timrå för att träna barnen, är även lite tråkig som inte har någon bild idag ;)


Ge mig vinter tack

Var och kollade på Ruffriders på bio idag på deras turné. Hade sällskap av storebror, Rickard och en kompis till han. Mycket trevligt! Efter bion bjöd snälla Mammis på mat och efter de blev de en tur till Timrå för att träna barnen/ungdomarna.


Min helg

Helgen har rullat iväg fort, tråkigt nog. Vi har gjort klart köket hemma, bada badtunna, jag var och kollade på hockey i lördags och ja, sen har de nog inte gjorts så mycket annat. Åt nyponsoppa igår med glass, underbart gott!

Glömde ställa alarm imorse, fick panik när jag vaknade och har ont i huvudet nu, rolig måndag!


Måla, måla

Eftersom jag är ensam hemma så hade jag lite tråkigt, så jag målade ett laget till på det jag och mamma målade igår.

Vi ska som sagt måla och tapetsera om i köket. Panelerna var röda förut som syns på bilden, men nu blir de typ nougatfärg, tror det kommer bli asbra!


Jag har redan helg

Är ledig imorn eftersom jag inte har några lektioner. Så min helg har redan börjat, kan berätta att det känns så underbart!

Bjöd Rickard på gobulla idag efter skolan, älskar bageribakade bullar!

Kvällen har ägnats åt att måla paneler i köket med mamma och snart ska det tapetseras också, tror det kommer bli riktigt fint.


Matte, matte, matte

Vi har en ny lärare och för en gångs skull så känns det som det kommer gå bra! Just nu håller vi på med att rita grafer på miniräknaren, så bjuder på en liten bild.


Tjuvkik på min nya tröja

Sitter och plågar mig igenom dagen, kan inte påstå att den är så rolig direkt..

Men köpte denna fina vardagströja nere i Sthlm iaf, köpte lite andra småsaker också men den här var ett litet fynd! ( Lite dålig bild )


Måndagsmorgon

Inlägget som jag la upp nyss skulle egentligen läggas upp i lördags men det har inte gått att publicera det men det gick nu så bättre sent än aldrig!


Dålig uppdatering och kom nyligen hem från Sthlm

Veckan har rullat iväg väldigt fort och jag kom nyligen hem från Stockholm med Rickard. Vi har shoppat, ätit god mat och haft de bra!

 


RSS 2.0