Inoljad

Ligger ute i solen och njuter, Ge mig denna denna sol varje dag tack! Mer än så har jag inte att säga!

Kort dag

Hade en lektion idag som var ungefär 30 min. Kändes lite meningslöst faktiskt, men det är ändå rätt skönt! Gårdagen bedrevs med skola och lite spinning på kvällen, så med andra ord har jag träningsvärk.. Nu ska jag bara vänta in att klockan blir lunch, ska käka med mamma och brorsan.

Bilden som jag bjuder på idag blir på pappas tårta i söndags, det var lite mammas också eftersom det var morsdag.


Veckan har rusat iväg

 
Det är söndag igen, det går så otroligt fort på helgerna. Men som tur är så börjar sommaren närma sig och det gör mig glad! 
 
Var på pojkvännens mösspåtagning i onsdags och även på biopremiär, det var roligt att se båda. Sedan rullade dagarna iväg och vips så blev det helg, har inte gjort något speciellt nu ihelgen direkt men har firat pojkvännens föräldrar som fyller och ska även fira pappa som fyller år idag plus att det är morsdag! 
 

Ikväll blir det premiär

Biopremiär ikväll med bröderna och Fia, har faktiskt aldrig varit på en premiär så det ska bli lite spännande!
 
 

Halva skolveckan har gått

Sitter i biblioteket just nu och väntar på att lektionen ska börja, gruvar mig även för morgondagen då vi har nationella i matte hela dagen.. Fy, blä, usch! Vill verkligen inte göra något prov, tror inte det kommer gå så speciellt bra, matte är verkligen inte min starka sida tyvärr.

Min pojkvän tar studenten i år och jag önskar jag också fick ta studenten, vill jobba och tjäna pengar. Han har i alla fall mösspåtagning idag, kommer nog bli avis när jag ska titta på det sen. Men jag har inte så långt kvar jag heller!

Bjuder på en bild från webbkameran idag, vilket var väldigt längesen eftersom jag aldrig använder den nuförtiden.

Glad fast trött

Har kört spinning idag, börjar bli en vana nu på måndagar. En bra start på veckan, men är tyvärr otroligt trött idag. Det kan beror på att det blev riktigt tråkigt väder till skillnad från helgens brakväder!


Gårdagens seger

Det var riktigt kul att Sverige vann, inte för att jag är så insatt i att ha sett hockeyn men det var ändå kul att de vann!

Tror Rickard var riktigt med i matchen iaf..


Bränd

Har fått en liten rand från linnet idag, älskar den här värmen och solen!


Kasta macka


Helgen är här igen

Igår bjöds det på finväder och jag hoppas det håller i sig hela helgen. Fick faktiskt lite färg i ansiktet igår när jag låg ute på en brygga med Rickard.

Det var även första shortsdagen igår för det här året, så underbart!


En fin dag

Har lång lunch idag så sitter ute i solen med Linn på en filt och solar i det fina vädret. Igår hade lillebrorsan musikfestival med skolan och de uppträdde och var duktiga!

Nu önskar jag att man egentligen låg i en solstol hemma..


Sommarkänsla

En härlig morgon med sol och lite värme möttes jag av imorse när jag gick ner till bussen. Nu längtar jag tills det blir en riktig sommar så man får ha shorts och bli brun!

Ha en bra dag!


Slapp i soffan

Såg att inlägget jag skrev igår om att jag hade varit på spinning publicerades idag..

Hade nationella prov i engelska idag, det var svårt men jag tror det gick rätt bra. Slutade efter de, (vilket var väldigt skönt) så nu är jag hemma och ligger och slöa lite i soffan. Hoppas att det ska sluta regna snart så man kan gå en promenad!


Måndagsträning

45 minuter spinning och jag är död..


Skolvecka igen

Helgen har som sagt spenderas i södra Sverige och det har varit skönt. Har varit på Ullared och tittat på många hundvalpar, gårdagen blev bara en slappdag hemma och det var verkligen härligt.

Nu är man tillbaka till vardagen igen, massa plugg och tråk! Ge mig sommarlov!!!!!!


Skolveckan är över

Så otroligt skönt att vi är ledig imorn och på fredag, min lilla ledighet kommer spenderas i södra Sverige med pojkvännens familj.

Märkte att dagarna susar förbi också, det är snart sommarlov. Vilket är helt ofattbart! ( bilden är sen igår på lillebror )


Sommarkänsla

Sitter på balkongen hos Rickard och bara njuter innan jag ska bort till gymmet. Det är varmt och solen skiner, så ni får mina bleka ben kanske lite färg.

Har ätit lunch med mina fina barndomsvänner Lisa och Johanna idag också, det var riktigt trevligt!


Gårdagen var perfekt

Fick i födelsedagspresent av min pojkvän att gå på spa och igår var vi iväg. Det var så otroligt skönt och dagen var helt perfekt, fick spendera flera timmar med varandra och det var otroligt skönt.

Nu är man tillbaka i skolbänken igen men som tur är så går vi bara 3 dagar.


Har måndag idag

Godmorgon!

Har nyss skrivit nationella i engelska och jag tror det gick hyfsat bra. Men har fått för mig att det är måndag idag eftersom vi var lediga igår, det blir lite snurrigt. Men snart är det helg igen vilket är skönt, tror de här veckorna som är kvar nu kommer svischa förbi ganska fort.

Var en sväng på Birsta igår med mamma och köpte ett par nya träningsskor, det behövdes verkligen. Så idag ska jag inviga skorna och jag hoppas dom är sköna.


Äntligen har jag körkort

Igår tog jag mitt efterlängtade körkort! Det känns overkligt, men det är det inte. Igår blev det en premiärtur och de känns lite konstigt att man inte övningskör längre!


RSS 2.0