pang sa det..

Här kommer en liten uppdatering från helgen!

I lördags blev det att riva ut allting ur brorsans gamla rum och nu har vi påbörjat spacklingen och snart så målas det om.

Söndagen blev ett litet äventyr, åkte på tävling i Sandviken med ungdomarna. Dagen rullade på och allt gick bra enda tills vi nästan var hemma..



Ser ut som en skoter har åkt rätt igenom rutan

Då sa det bara pang så sprack hela bakrutan på bilen vi åkte i! Tror aldrig jag varit med om något så konstigt förut.. Helt utan anledning gick den bara sönder, det lät ungefär som om någon sköt något på den. Vi hade tur att det hände när vi nästan var hemma iallafall.

fullt upp

Hinner inte med bloggen, har glömt att berätta att min storebror har flyttat hemifrån. Det känns lite tomt faktiskt. Jag ska ta över hans rum och vi ska måla och tapetsera det först. Problemet är att han fick ta min säng och jag fick hans dubbelsäng. Vilket gör att jag måste sova i hans gamla rum som vi ska renovera.

Det är alltså stökigt och rörigt överallt, men jag hoppas på fina resultat. Därför kommer det att blir lite mindre uppdateringar framöver.

Här är två bilder från mitt otroliga stökiga rum! Det går inte att vara där inne.. Sängen är borta och det ligger saker överallt!


Ni ser ju själv, ingen säng kvar och bara allmänt stökigt


Kan inte påstå att det är så vackert på andra sidan rummet heller, kläder och grejer överallt. Hua, snart blir det ett tomt rum och jag flyttar in i det andra. Längtar!

stolt över mig själv

Lyckades gå på Birsta igår utan att köpa nånting, kan säga att det var svårt. Vårkollektionerna har kommit och det är sjukt fina kläder. Så en aning frestad blev man..
Men jag lyckades och det är jag jätteglad över!

Eftersom Stephy fyller år idag blir det en lunch på stan, vi får se vart vi hamnar. Lär bli Coffee House, standard!


-20 grader ute imorse ungefär, så idag blev de mössa och myströja

Idag är det Stephanies dag

GRATTTIIIS! Bruden fyller 17 år idag! Stort grattis till min fina, galna vän :´) <3

tidigt morgonpass


Imorse tog jag ett tidigt morgonpass igen på gymmet, Bodybalance! Otroligt skönt, man blir så pigg och man orkar igenom dagen utan problem.

En tur till Birsta väntar efter skolan med Rickard, ska försöka att inte köpa nånting! Önska mig lycka till!

Två bilder sen gårdagens träning med barnen, vi körde ett liten annorlunda träning. Hängde lite i ringar och körde hinderbana.

Ha en bra dag!
Skapligt vig tjej

Försökte på mig lite konster jag med, tränare ska ju visa hur man gör

då var det måndag igen..

Tog en sväng på gymmet imorse, måste komma igång efter förskyldningen igen. Så det blev ett otroligt lugnt pass, närmare bestämt en lång promenad på löpbandet och sedan en lång dusch och bastu.

Nu sitter jag på skolan och väntar på att dagen ska ticka iväg så man slipper skolan. Jag skulle verkligen inte tacka nej till ett lov i några veckor!
Skulle inte tacka nej till en stor kopp kaffe heller...


Sen update från min lördagskväll

Spenderade den med mina två fina vännen Steph och Linn, det blev lite tjejmys.



konståkningstävling dag 2

Tävligen är äntligen klar, det har varit två långa dagar och nu har alla våra tävlingsåkare i klubben tävlat.

Nästa helg ska jag åka iväg till Sandviken för tävling där också, saknar verkligen tiden då jag själv tävlade! Det är otroligt roligt att vara med som tränare också eftersom man vet precis hur det är för barnen att tävla.

Tror inte det är någon idé att börja tävla igen, det skulle ta för mycket tid och tid är nånting som alltid flyger iväg och försvinner.

Här kommer iallafall några bilder sen dagen:

Evelina gör sid redo
Alla våra flickor som tävlade idag
Lisa innan hon ska ut på isen
Tatyanna och Jennifer innan de ska ut på isen

konståkningstävling dag 1

Spenderade ett antal timmar i ishallen idag, från halv 8 imorse till 4 ungefär. Helt slutkörd ska jag säga, då är det dock inte jag som har tävlat och testat, har bara stått och latat mig på sidan om barnen som tränare.

Morgondagen bjuder på ännu tidigare uppstigning och 4 andra som ska tävla!

Bildkvalitén är inte den bästa, men här kommer några bilder sen dagen, imorgon kommer det fler!

Sandra innan startdags

Sandra igen
Martina och Maja innan test

Emelie efter test

en seg kväll

Rubriken säger allt, en seg kväll! Är trött och har 0% energi.. Har varit förskyld nu och det tar på en. En av anledningarna till dålig uppdatering.

I helgen ska barnen på konståkningen som jag är tränare åt tävla i Gärde. Det innebär tidig uppstigning imorgon, men helt klart värt det! Minns själv när jag var liten och tävlade, man var alltid så nervös men när man väl hade åkt sitt pogram på isen så var det jätteroligt och man ville göra det igen.


En bild sen 2009 på mig under en isshow

hej mitt vinterland


Följ mig på bloglovin

La nyss in ikon här på bloggen så ni lätt kan hitta mig på bloglovin!
Ikonen finns längst upp i vänstra hörnet på bloggen.
För er som inte vet vad bloglovin är så är det en hemsida där ni lätt kan följa era bloggar ni läser.




finaste mamma

Mammis gjorde lite mat åt mig, när jag blir förskyld så tappar jag matlusten totalt. Men mamma gjorde i ordning lite chickennuggets åt mig, gullig av hon! Lite sallad och vitaminer också.


förskyldningen är på g

Sovit dåligt inatt, förskyldningen har brytit ut... Less man blir, har inte tid med  det!
Idag har jag Juridikprov första lektion och sedan får jag se om jag orkar vara kvar eller om jag åker hem.

Måste bara visa min jättefina bild som vi gjorde på historian, det är meningen att det ska vara ett får.. Tror snarare det ser ut som en sköldpadda. Vi skulle visa hur man gör när man klipper ull..

3 bilder

Lunchade på coffeehouse med brudarna idag

Steph kan man alltid fånga på bild, dock svårare med linnpan

Efter skolan blev det en pluggfika, alltså en caffelatte och en juridikpluggande

Har sammanfattat min dag i 3 bilder idag, nu är jag hemma hos Rickard och de där med att sova lockar en aning. Trött och snorig.. Hoppas verkligen inte att en förskyldning är på gång. Det vill jag verkligen inte ha!

Godnatt!

pigg och glad

Det känns lite konstigt när man är på gymmet halv 7 på en morgon, åkte kring 6 hemifrån. Men jag måste säga att det känns så otroligt skönt att starta skoldagen med att vara pigg vid den här tiden.

Nu blir det att läsa och göra bilder i paint till industriella revolutionen. Ha en bra dag!

träning väntar 06.45 i morgon

Blir tidig uppstigning imorgonbitti, ska köra ett pass på gymmet innan skolan. Brukar köra Body Balance, tror knappt det finns någon härligare träning att starta en morgon på.

Såhär står det om träningen på Helex hemsida. Jag har kört det här passet hela hösten och det ger goda resultat.


I BODY BALANCE är fysiskt och mentalt välbefinnande lika viktigt. Du lämnar passet både avspänd och full av ny energi. BODY BALANCE är kraftfulla rörelser från yoga, cirkulära rörelser från tai chi och styrkeövningar från pilates. Du tränar rörlighet, balans, styrka och avspänning. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, pilates eller tai chi för att kunna vara med

Ungefär såhär lätt och smidig känner man sig när man går därifrån, inte riktigt men nästan ;)


en måndag

Måndag, måndag, måndag... Finns inte mycket att säga om den här måndagen. Inget speciellt, en helt vanlig måndag bara.

Fast nu när jag tänker efter så var det kanske inte en helt vanlig måndag, vaknade upp imorse av att de skulle byta dörr till Rickards lägenhet. Halv 8.. Det var en jäkla liv och där låg vi och försökte sova.. Var kanske inte så lyckat!

Morgondagen väntar med lite pluggfika inför ett prov på onsdag, sedan kanske jag ska hjälpa storebrorsan med lägenheten. Måla lite igen, är nog min grej det, kanske ska bli målare?


Stephanie taggar inför ekonomiprovet

Linn är omöjlig att få med på bild

Såhär såg min taggning ut för provet, våran lärare sa att det skulle vara det svåraste ekonomiprovet. Men det kan jag lova att det inte var, en stor lättnad


Efter skolan blev det en sväng till gymmet, svettades som en tok och tränade riktigt hårt idag


I väntar på att få skjuts till Timrå av brorsan så provade jag en ny fotoapp jag laddade ner till mobilen igår, helt okej

min kväll

Det blev ingen bio ikväll eftersom min käre vän Linn kom på att de var dags att plugga inför provet imorgon. Men istället så sitter jag i min käre pojkväns lägenhet och väntar på att han ska komma hem från match. Sitter här med min goda färdiga matlåda, fiskgratäng med skaldjurssås! Brukar inte gilla sånt, men helt klart ätbart.

Får se om det möjligtvis blir bio endå ikväll eller om det blir en myssöndag bara, det återstår att se! 


Bjuder på en vacker bild på maten och jag

höst = redhead

Kikar tillbaka till hösten

dålig uppdatering

Gårdagen spenderades på en skoter och slutade i badtunnan, riktigt härligt! Har tyvärr inga egna bilder, blev dåligt med sånt igår. Men snodde en bild av Rickard från hans nya kamera som man kan ha på hjälmen.

Måste säga att det var en kanondag, har träningsvärk nästan överallt.. tack vare alla guppiga skoterleder!

Idag blir det en sväng till ishallen och träna barnen, ikväll blir det stan och troligtvis bio med Linn och Stephanie.



nackdelen med hårt smör..



... det här är resultatet! Mysigt? Nä..
Blir så besviken på Bregott, stora äckliga klumpar med smör. Hua! Varför ska det vara så hårt för? Mackan ska inte gå sönder bara för att man ska smöra. Blir så irriterad! haha, känns så mycket bättre att få uttrycka min ilska mot smör!

fredag den 13

Det har inte hänt mig någonting än så länge, men man kanske inte ska säga så! Vi får se hur dagen slutar..
Mamma har börjat plocka undan julen, jag nämde tidigare att vi har ganska mycket tomtar i huset. Det här är en del av dem, ni ser ju själv!

Nä, nu ska jag inte lägga mer tid på det här, skolarbete väntar...

redo för sommaren 2012

Dessa 3 läckerbitar trillade ner i brevlådan idag, lite sommar och sol nu så hade det varit perfekt! Jag ska inte klaga på att det är vinter, men när det inte är mycket snö så är det ingen vinter. Då kan lika gärna sommaren få komma. Grilla på kvällarna, bada, sola, äta glass och bara njuta... åhh...


ett besök på gymmet

Var uppe tidigt imorse, blev en sväng på gymmet och nu sitter jag i skolbänken. Det var riktigt jobbigt att träna imorse, var trött och allmänt seg i kroppen. Men jag kom igång efter en stund som tur var. Men det värsta med att gymma på Helex är att det är så många gamla gubbar som ska stirra på en bara för att jag är typ den enda kvinnliga ungdomen som träna på morgon. Huaaaa.... Sluta strirra och träna istället!


följde med lite saker hem idag

Drog en snabbis på stan idag efter skolan och det här kom med hem!

Fyndade ett par söta örhängen

2 ringar också


Måste få ordning på mitt glömska liv, så en kalender satt inte fel
Onödigt, men gott

oooops..

Helvete, de höll inte länge.. satans naglar! Eller så är jag för hårdhänt..

kvällens nöje

Fick ett ryck och fixade till naglarna, gjorde tippar och målade på lite färg. Det återse och se om de klarar morgondagens pass på gymmet! Ska börja hårdköra igen, nyårslöften man försöker hålla ni vet!

lekte lite målare idag

Hjälpte till att måla i Robins lägenhet idag, lite småkul faktiskt. Kan säga att de blev riktigt fint!

storebror lämnar snart huset

Ska snart dra iväg till brorsans nya lägenhet med mamma, vi ska dit och hjälpa till lite. Han flyttar ju snart hemifrån, så jag kommer snart inta hans gamla rum. Smider redan lite planer för hur jag ska renovera upp det! Tror jag vill ha ett mysigt rum, men lite indiskt tema. Men vi får se hur de blir!

Härlig bild på Tobias sen fjällen

skvallerblaska

Kvällens nöjesläsning


HAHAHHAHAHA, ibland tror jag kändisar går alldeles för långt! Skaffar sig en get som husdjur, stackars djur. Tycker Tori Spelling borde släppa getstackaren fri..

Tänk och vakna upp på morgonen med en get i sängen, gosigt! Nä hua...


min storebror, en skoter och en massa snö


borta bra, men hemma bäst

Idag lämnar jag stugan i fjällen, har haft sköna lediga dagar! Skoter och snö, kan nog inte bli bättre. Bilder från gårdagen kommer upp ikväll. Nu väntar en ca 4 timmars bilresa hem = sova!

Längtar hem till gymmet också, är så sugen på att träna. Det har inte blivit någonting på hela lovet eftersom jag har varit sjuk och helt enkelt inte haft tid.
Men nu är det nytt år, nya möjligheter, ny tid och ja, gymmet väntar på mig!






ett inlägg utan bild

Har inte så mycket att säga, har absolut inte gjort något speciellt idag. Fotade Robin lite när han körde skoter, men det var så pissigt väder så det blev inge vidare. Slänger nog upp någon bild imorgon när jag kommer hem och kan kolla igenom bilderna ordentligt.
Ikväll blir det nog lite sällskapsspel och sedan sova!

Ha en bra kväll!

kvällskörning

Det är svårt att beskriva hur enormt fint det är att köra skoter på kvällarna, det är alldeles kolsvart runt omkring, snö och träd överallt. Det gnistrar och glimmar i snön, man ser alla gropar och gupp i skoterspåren. Jag tycker det är unikt!

Nu ikväll när vi skulle åka en sväng sprang det ut en ren på spåret, bara något sånt är helt otroligt. Det är något som man inte får uppleva varje dag. Vi åkte upp på fjället och smällde upp några raketer vi hade, riktigt mysigt!

Till alla er som inte har kört eller åkt skoter på kvällen/natten har verkligen missat något!

Gustav får stå för bilden, lillstumpan!

snö,snö,snö och åter snö

Lillebror och jag peppad inför en dag i fjälls, men andra ord köra skoter

Brorsan gör dagens första fastkörning



Och här kom den andra

fjällenhumor på hög nivå



internet i stugan

Vi har äntligen fixat internet i stugan, det är väl inte världens bästa men det fungerar!

Gårdagens resa blev lite intressant, när vi nästan var framme sprang det ut en ren mitt på vägen. Olyckligsvis träffade vi den med bilen, det var så halt att det inte gick att stanna. Det blev ingen blodig krock men jag tror att den gjorde illa benet ganska rejält, bilen tog nog de mesta skadorna men det var riktigt läskigt!

Idag har vi inte gjort så mycket alls, var ute och skottade taket på skotergarage, åkte en liten tur skoter men det var så dåligt sikt så man såg nästan ingenting. Ikväll väntas lite plugg.. och en film kanske!


Kom lite snö under natten, hörde att det bara regna hemma så är glad att jag är här


Trodde inte det skulle vara så jobbigt att skotta ett tak, men hua! Det var som ett träningspass



mot stugan


ikväll väntas packning, imorgon väntas en resa till fjälls

Dagens inköp

Var på stan idag med min fina vän Johanna, köpte ett par gosiga strumpor och en fin tröja i en läcker färg.

Hann inte mer än att komma hem och käka lite så drog mamma med mig på mataffären för att handla inför fjällen. Vi är borta i 5 dagar, men tror vi köpte mat för 1 år!


Mysfika

Fick sedan för mig att jag skulle pyssla lite och gjorde i ordning 5 stycken goda mackor till alla i familjen. Nu väntas någon timme med att packa och sedan bär det av mot sängen!

måste vara det godaste som finns

Årets första kväll innehåller Chai te och en film med mamma i soffan! Imorgon väntar en tripp till ishallen och en runda på stan med en kär vän. Ha en bra kväll!

2012

Ett nytt år väntar framför oss och jag hoppas det blir lika bra som förra året, om inte bättre!

Årets nyårslöfte är att träna mer och vara redo på beach 2012, jag har ungefär ett halvår på mig så nu kör vi!

Stort tack till alla fina människor som gjorde min kväll suverän!



RSS 2.0