Stenar och snäckor

Dekorerade om en ljus idag så det fick prydas av lite stenar och snäckor från Grekland. Kom dessutom på att jag inte har ladda upp bildera här från när jag var iväg heller. Så det kommer inom en snar framtid!






En tur till fäviken


Denna helg bestod av en tur till fäviken. Första gången jag var där och det var riktigt trevligt. Dock otroligt varmt! Freestyleuppvisningen var grym, det brukar de alltid vara. Man blir väldigt sugen på vintern när man ser skotrar!

Hav och sol


En tur till havet blev det idag, man får lite utomlandskänsla här i Sverige i denna värme.

Ruiner

Det blev ett stopp vid Brahehus nyss. 








Solnedgång vid Vättern




Igårkväll var det riktigt mysigt att se solnedgången vid Vättern! Hemma ser man sällan när solen går ner eftersom den försvinner bakom några berg. Fast hemma går solen ner senare, vilket är lite bättre. Mer soltimmar!

Godis överallt




Dessa karamellbutiker i Gränna är livsfarliga. Jag som älskar polkagrisar borde inte gå in på sådana här ställen. Men jag måste säga att det är sjukt gott och det är väldigt roligt att se på när de tillverkar polkagrisar.

Gränna






Just nu befinner jag mig strax utanför Gränna intill Vättern. På en camping som ligger vid en bondgård och är supermysig. Vädret är kanon just nu, så kan inte klaga. Såg dessutom på Aftonbladet att det ska bli superväder nästa vecka i hela Sverige. Så då får man passa på att njuta, är ledig ytterligare en vecka så då får jag njuta av lite sol hemma. 


Stockholm









Nu har jag besökt Stockholms skärgård och nu går turen vidare till Gränna och lite polkagrisar. Tråkigt nog är det kanonväder bara för att man ska åka bil.. 


Sommar och sol


Denna vecka har haft fantastiskt fint väder. Jag hoppas det vill hålla i sig ett tag till så man kan få njuta mer av sommaren. Jag har dessutom badat ovanligt mycket för det har varit en sådan skön temperatur i vattnet. 

Universitet till hösten


Igår fick jag ett glädjande besked, kom in på lärarutbildningen och det ska bli roligt att studera något man verkligen vill till hösten.
Nu vet jag vad jag gör i 4 år framöver! 

My first car


Första bilen blev en Passat, så underbart med en egen bil! Men jag måste utrusta den med lite nödvändigheter så jag är redo för krig. Närå, men det är bra att ha lite saker om det skulle hända något. 

Jag måste även säga att jag älskar vädret som har kommit till Sverige nu, fast det hade inte varit fel om det kunde vara såhär hela sommaren. Har badat i två olika sjöar både igår och idag och det var faktiskt riktigt skönt.

Vacker kväll

Gårdagen var en fin dag, en båttur fick förgylla kvällen. Äntligen verkar det som att sommaren vill titta fram! 





100 års kalas


Mamma och pappa har fyllt 50 år båda två här under våren och då slog vi ihop och hade 100 årsfest igårkväll. Det var superroligt och all mat blev så god! Tårtan var mitt lilla konstverk och jag tror den gick hem. 



En kväll med trerätters

Fredagskvällen bjöd på trerätters middag med pojkvännen, har börjar äta mer indisk mat och det är helt underbart. Älskar kryddorna och riset de har är supergott! Förrätt, varmrätt och efterrätt sitter aldrig fel på curryhouse i Sundsvall. 




RSS 2.0