Långlunch idag

Fick nyss reda på att Engelskan är inställd idag igen, det blir en lång lunch med andra ord. Det är äckelpeckel lunch på skolan idag så det blir nog käka nån sallad ute idag med brudsen.

Det är inte bara en lång lunch idag utan det är även en lång dag, jag slutar klockan 4.. Känns jättelockande, har tyska sista lektionen.

Kikade på lite nya filmen på SFs hemsida, hittade några som jag ville se! Såg att Titanic kommer i 3D någon gång i maj, är en måste att se!


Har nyss haft premiär


Har också nyss haft premiär


Har premiär den 27 april

Premiär den 16 mars

youtubar för fulla muggar

Haha rätt skön faktiskt, kolla hela!

Ibland kan man börja undra

Fick ett sms av min käre vän Johanna förut idag som hade läst min blogg. Det stod " Haha, du har skrivit måndagmorgon i bloggen?" Tänkte inte alls på det, jag måste ha haft måndag imorse. Kan bero på att vi inte var i skolan igår, vi hade friluftsdag så tror de förklara saken.

Nu sitter jag här med min nyponsoppa och väntar på att Rickard ska sluta!



Erkänner att jag har tråkigt...

En vecka kvar, sedan sportlov

Måndagmorgon, usch.. Jag hade hellre vilja ligga i sängen. Gjorde ett pass på gymmet imorse, ganska skönt. Dagens träning gjord iallafall. Vi får se vad denna dag har att erbjuda.

Är verklligen grymt sugen på sportlov nu, men det är en vecka kvar. Jag vill till fjällen, köra skoter, åka skidor, grilla korv, sola, njuta och ja.. bara ha det bra helt enkelt.

Jag har inte sladden till telefon med mig så jag kan inte lägga upp några egna bilder. Därför kom några härlig vinterbild här!









Kallt om de små tårna

Kom nyss in, har suttit ute i solen och njutit lite. Mina tår har tyvärr frysit till is tror jag..

Tårna skulle kunna vara en del av isen i de här vattnet. Nästan iallafall!

Snart åker jag och mammsen ner till Birsta, jag skrev igår att vi skulle köpa ett löpband men det blir idag det. Så nu ska jag få upp min kondition, den har nog aldrig lega på topp! haha

En helt ledig lördag

Gårdagen spenderades med trevligt folk i Granloholm. Vad resten av den här helgen har att erbjuda vet jag inte, mamma sitter och surrar i att hon vill åka och köpa ett motionsband så vi kanske beger oss till Birsta snart. Skulle vara ganska skönt faktiskt!

Ikväll kommer förhoppningsvis min gopropp hem från Umeå så blir nog en myshemmakväll!

Nu ska jag ut och känna på solen lite, det är riktigt fint ute!


Grekland till sommaren

En vecka efter att skolan har slutat befinner jag mig på Kos i Grekland. Åker med Rickard och hans familj, det ska bli så otroligt roligt, har inte varit utomlands sedan jag var 3 år. Så men andra ord bara åkt flygplan en gång tidigare. Jag längtar så mycket att jag bara vill att vintern ska ta slut.

Älskar vintern i vanliga fall men nu vill jag bara att snön ska försvinna!

Ishallen nästa

Snart begär jag mig mot den kära ishallen, hårdträning inför isshowen väntar! De är inte långt kvar, ungefär en månad.

Det har varit en härlig vårdag idag, solbrillorna åkte på! Mysigt som bara den. Insåg även nyss att det är exakt 2 månader tills jag fyller år.



Seg dag

Finns ingen annan förklaring, jag slutar 16.15 idag! En riktigt seg dag.. Blir en tripp till Birsta efter skolan med Rickard och sedan hem och slappa, har varit en tuff dag med 2 prov. Nu väntar samhällslektionen, dags att sätta igång!


Är totalt såld på de här skorna, så underbart fina


En skosamling som denna skulle inte vara helt fel

Tiden flyger iväg

Just nu står lite plugg på min prioritetslista för jag har prov imorn, men jag hinner slänga in ett inlägg.

Idag blev det ett besök på mässan som var i Nordichallen, är verkligen inte ett stort fan av mässor. Tycker det är struligt och folk som är för på en och vill sälja sina saker, varmt och trångt. Men vi var tvungen att åka dit eftersom vi hade uppgifter att göra där p.g.a att vi går ekonomi.

Om 2 år kommer jag stå där själv, men mitt egna UF företag. Men dit är det långt, fast tiden går fort. Precis som den gör just nu, nattinatti! Mitt prov tills imorgon ropar lite på mig, bäst jag sätter igång!


Rosen jag fick av Rickard på alla hjärtans dag, fortfarande så fin!


Linn agerar med miniräknaren

Mässan idag

Blev pluggning efter skolan med Steph på Barista

Avslutade sedan min kväll med tv, även katten var intresserad

Sommarjobb-CHECK

Fick nyss ett samtal, jag fick sommarjobbet. Nu kan man äntligen pusta ut, jag har en sommarinkomst! Känner på mig att den här sommaren kommer bli helt underbar! Det är så mycket planerat!

Ska avslöja lite senare vad jag ska göra mer i sommar. Nu vet ni att jag ska jobba 4 veckor iallafall! hihi

Min sladd till telefon ligger längst ner i väskan som ligger i skåpet så det blir inga egna bilder idag.



Lördag

Hannapanna sen gårdagens fika på stan

Jag hade trevligt igår, idag har jag tråkigt. Har nyss bädda nytt i sängen och nu sitter jag och funderar på om jag skulle ta en dusch.. Det låter lite lockande! Tror det blir en sväng på ikea idag, vi ska köpa en ny soffa till mitt gamla rum som Tobias har som spelrum.

Det sägs att det även ska dra in ett till snöoväder!! (håller tummarna för att det inte ska göra det)

Eftermiddag/kvällsplaner

Min käre barndomskompis Hanna kommer till stan efter skolan, vi ska fika och surra. Var ett tag sen jag träffade hon så det blir nog riktigt trevligt.

Till middag blir det tacos i storebrorsans lägenhet, blir att tränga in oss hela familjen i en liten lägenhet. Kommer nog vara mysigt!

Efter det blir det nog att åka hem och mysa med Rickard och bara ta de lugnt. Har haft lugna helgen sen nyår, riktigt skönt faktiskt. Blir säkert någon film eller något :)


Trötter

Igår kväll blev det gofika till kvällsfika, nybakad bulle och iskall mjölk. Mumma!

Dagen idag består av 2 till lektioner, matte och sedan svenska. Efter de blir det hemfärd och sedan ner till ishallen för isshowsmöte. Fullspäckad eftermiddag med andra ord..

Trött som bara den är jag dessutom, sover hur många timmar som helst men är trött i stort sätt hela tiden, jag får det inte alls att gå ihop! Förstår inte var det är med mig. Förhoppningsvis bara en tröttperiod jag har kommit in i!



Min älskade kissemiss

Hoppas på träningsvärk


Startade morgonen med ett pass på gymmet, så trött som jag var så är jag stolt över att jag kunde köra ett ganska hårt pass. Hoppas på träningsvärk imorgon så de visar sig några resultat av träningen.

Min överraskning som jag gav Rickard igår var fika, goda vaniljbullar som var hjärtformade, äppelbåtar, mackor och såklart mjölk! Det var riktigt gott och vi hade det mysigt. Fick även det här jättefina armbandet av min lille sötnos!



Alla <3 dag

Tycker inte att det är någon speciell dag, en del tar den här dagen väldigt seriöst. Men jag tycker bara det är en dag som man kan dela med sin pojkvän/flickvän. No big deal!

Kom nyss från ishallen och tror jag fryser ihjäl snart.. Vi tränade inför isshowen som kommer vara den 1 april som det ser ut nu.
Nu väntar jag på att min pojke ska komma hit från en annan ishall, gjorde en liten överraskning åt honom nyss. Vet att han läser så kan inte säga vad det är! ;)

Ha en fortsatt bra kväll! Kramisar



Slog mitt rekord igår igen

Två bilder sen igår efter skolan, blev lite glass o kexätande efter skolan med mina två tokvänner.

Måste även berätta att jag slog mitt sovarekord igår igen!! JAG SOMNA KLOCKAN 9!!! Helt galet.. Jag förstår inte vad det är med mig, hua! Trött hela tiden, förhoppningsvis försvinner det snart.

Sofia kan hon

Såhär kan det också gå!

Blev en tidig kväll

Slog rekord igår, somnade HALV 10! Galet! Känner mig inte så värst inte utvilad för de, är fortfarande trött. Dumma måndag, ge mig helg igen.

Nu väntar en timme Juridik och sedan lunch, hejhopp


Söndagskväll

Sitter i sängen och väntar på lillebror som vill kolla på film med mig, tror de var Pingvinerna från Madagaskar eller något sånt.. Menmen, ska inte klaga! Brukar tycka Disneyfilmer är helt ok ;)

Imorgon är det måndag.. Vill inte!!! Måndagar måste vara det värsta, att vakna och inse att det är måndag borde vara en mardröm. Hoppas den kommande veckan kommer gå lika fort som den som har varit.

Härlig vinterdag

Var ute och promenerade med Rickard idag, stålande väder och sol. Kändes precis som det var sportlov, men det är faktiskt inte så långt kvar. Snart så sitter man i fjällen i en solgrop och njuter. Längtar!

Blev ingen uppdatering igår, var ute och körde skoter och sedan blev det en tur till Kovland för att kolla på hockey.

Säger godnatt

Hade 3 bilder sen idag som jag tänkte dela med mig, kan även säga att jag tror jag gjorde mitt livs första tyskaprov som jag tror kommer bli godkänd i! Håller tummarna.

En vacker morgon

Kaffe och skitsnack med brudsen efter skolan


otroligt vacker bild på oss sen matten idag

Nu ropar sängen på mig, Nattiiinatts

Haltat mig genom dagen

Japp, rubriken säger allt! Haltar mig så fint igenom denna dag. Duktiga lilla jag klev snett igår, så typiskt mig.. Blev en lätt liten stukning som absolut inte är skön att gå med i trappor. Ikväll blir det därför bara en hemmakväll med familjen, min käre säng och tvn!

Här är bilder på två klänningar som följde med mig hem från Birsta idag



Sommar? JA GÄRNA

Tror min lillebror var lite blek hih

Vill ha sommar, jag längtar så otroligt mycket till sommaren! Kan inte beskriva hur mycket jag verkligen vill ha sommar.. Sola, bada, grilla, äta glass, gatufesten, varma sommarkvällar med vänner.. Åh snälla! GE MIG!


Hitta den här bilden, ibland saknar man gamla goda lidentider

en blodig pudding

Jag förstår inte varför nästan alla tycker att blodpudding är så äckligt! Jag måste säga att det är en av mina favoriträtter.
När jag satt och åt middag idag (blodpudding) så kom jag på det, det är inte många jag känner som äter det. Kan inte säga annat än TOKAR!

Hehe var bara tvungen att yttra mig lite och visa att jag faktiskt älskar denna maträtt!

Mina beeeeen..

Idag blev det ett pass på gymmet innan skolan. Mina ben är full att mjölksyra just nu, hua! Ni kan gärna få byta, har ingeting emot det. Någon som är frivillig?

En lång dag väntar, har tyska som sista lektion och slutar 16.15.. Om det är någon frivillig så kan någon gärna få gå på den lektionen åt mig också..

Nej, nu ska vi sluta vara så negativ här! :D


Det heliga underbara löpbandet! (hatar det egentligen, den tvingar mig att springa)


Såg ut såhär i håret i höstas, vill ha igen!

Här kommer bilderna på rummet

Bilderna som jag lovade, här är de! Är riktigt nöjd över resultatet. Hade Johanna här på besök idag när jag plockade över alla kläder till garderoben här i rummet. Trevligt med lite pratsällskap!

Nu får bilderna tala för sig själv, min säng väntar på mig.

Alla hängande kablar är bara en provisorisk lösning

Detta är bara mina tröjor, det finns en hel del kan jag lova



kom inte till träningen imorse

Glömde ställa klockan igår innnan jag somna, så den ringde 20 minuter innan jag skulle vara på passet imorse. Så det blev inte skön morgonträning med Bodybalance. Tar troligtvis igen den träningen efter skolan med lite styrka på gymmet istället, eller så åker jag hem och fixar klart med alla kläder i garderoben. Det är en hel del som ska flyttas ner från det gamla rummet.
Insåg att jag hade ganska mycket skor också..

Fyllde en kartong med skor när vi höll på att flytta omkring allt, då är dock detta inte alla. Det här är de som jag inte använder just nu

När det var som kallast var det även lite kallt inne


Underbart!


Gårdagens lunch, inte en frestande bild men det var riktigt mumma

Bilder är på väg

Jag har lovat bilder på mitt nya rum och det kommer snart, ikväll blir det icke eftersom jag inte ska sova hemma. Men på tisdag så kommer de, jag lovar ;) Sitter just nu på Engelskan och skriver en bokrecension av en bok jag inte har läst. Det går riktigt bra faktiskt!


Känner mig vacker idag

jag är tillbakaaaaaa

Jajemen, I´m back! Nu har jag äntligen fått iordning i rummet mitt, har nyss flytta ner datorn hit så nu kommer det bli bra igen! Bilder kommer imorgon, jag har inte ork att knäppa en massa nu. Jag har lovat min lillebror att se film, så bäst jag gör de!

Nu vet ni att jag lever! Hörs imorgon!



RSS 2.0