Tårta igår och packa idag



Igår fyllde min kära pappa 50 år! Det var riktigt trevligt. Idag var jag en snabbis på skolan, lämnade datorn och sedan kunde jag åka hem. Imorgon är det mösspåtagning och efter det beger jag och Rickard oss ner till Arlanda. Det är så nära så det är inte klokt! 

Foto

Studentfoto idag, det är så sjukt nära nu! 




Grekland, snart ses vi!






Idag är det exakt 7 dagar kvar tills vi åker, precis vid den här tiden har vi checkat in väskorna och väntar på att flyget ska gå. Nu får jag bara hålla tummarna för kanonväder i Grekland! 

21

Här är det lite dött om dagarna, måste börja uppdatera lite oftare. Idag är det 21 dagar kvar tills jag och Rickard åker till Grekland. Jag längtar så otroligt mycket och dessutom var jag nyss på solarium för att bygga lite bränna innan vi åker. 

I tisdags blev det faktiskt en tur uppför Vättabacken, jag gick och Rickard sprang. Men det var härligt ändå, tufft men skönt när man hade gjort det. 




Cardio i Umeå


Här sitter jag efter ett cardiopass på iksu här i Umeå. Det var riktigt roligt, alltid kul att pröva något nytt! 

Glasögon




Hämtade mina glasögon i onsdags. Så fina! Men måste justera om de riktiga eftersom det trycker bakom öronen. Älskar att jag har solglasögon i min styrka också, hur skönt är inte det.

Helgen spenderas i alla fall i Umeå hos Rickards syster och hennes kille. Det kommer nog blir jättetrevligt! 

RSS 2.0