Läckra samlingar


Fyndade dessa små böcker idag på bokrean i stan. Har nyss kikat igenom båda och jag blir riktigt sugen på att prova många av recepten. Dessertboken var nästan lite farlig för där fanns det väldigt många recept som såg otroligt goda ut. 

Det är faktiskt vinter


Jag skulle gissa på att det var april ute med tanke på detta gröna gräs som har kommit fram. Det borde vara mer snö ute och kallt borde det också vara. Jag gillar våren men den får inte komma såhär tidig, så jag hoppas att snön håller sig kvar i fjällen iaf.

En ledig dag och en kopp kaffe


Här sitter jag med mitt kaffe och gör ingenting, ska dra mig ut snart för en promenad hade jag tänkt mig. Någon nytta måste man göra! Ska även se över lite plugg som ligger och väntar. 

Sportlovet närmar sig också och jag hoppas på finväder.

Heja Sverige


Nu håller jag tummarna för Sverige. OS final om 20 minuter!!!

Hockey semifinal


Vi försöker bli ledig från sista lektionen! 

Pump i kroppen


Morgonen startades med ett pass bodypump och det kändes kanon. Ett härligt uppvaknade! Den här veckan är det även hälsovecka på skolan så det är gratis frukost, så det satt fint imorse. 

Utåtbakade flätor





Limegrönt

Dagens skoldag är snart slut, ska bara ha en redovisning om en jämförande analys mellan en bok och film. Så just nu förbereder jag mig inför det, så tråkigt!
Har på mig en härlig tröja idag som är limegrön, supermysig.



En varm solig dag


En ledig dag resultera i att plugga, se tv och en promenad i det fina vädret. Härligt som bara den, men det är trist att det inte är någon riktig vinter.
Vår termometer i solen låg på 15 grader idag och i vanliga fall brukade den ligga på -15 denna årstid ungefär. 

OS hockey


Hockey med mina 2 barndomsvänner idag, grönsaker och popcorn. Nu får vi hoppas på att Sverige gör mål snart bara!!

Alla hjärtans dag

Ha en underbar alla hjärtans dag allihopa!
 

Slut som stjärnan


Är helt soppslut efter dagens träning, körde bodypump en gång till den här veckan. Roligt och JOBBIG träning, så nu ligger jag i soffan och här kommer jag nog ligga ikväll. 

Har katten som sällskap i min trötthet!



Tidig morgon



Startade morgon med yoga halv 7 imorse, det var riktigt skönt. Skolan börjar inte förrän kl 10 så just nu sitter jag i biblioteket och pluggar lite inför ett prov vi har lite senare. 

Halva skolveckan har gått dessutom och det är helt galet, snart helg igen! Sportlovet närma sig också med stormsteg, mitt sista sportlov är det dessutom..




Morgonpump



Idag prövade jag på något nytt, startade tidigt imorse med bodypump! Fy tusan vad jobbigt det var, mina armar som är så otränade fick jobba hårt och det kändes kan jag lova... Benen gick det bra med men tekniken måste man träna in. Så nu ska jag försöka pröva det här fler gånger! 

En utflykt igår



Igår blev det en liten utflykt upp på ett berg för att grilla och ta det lugnt. Det var mysigt och fin utsikt var det  också! 

Sedan blev det melodifestivalen men det är inte lika bra som förr tycker jag.. Helgen är snart slut också, tråkigt som bara den!

Äntligen helg

Helgen är äntligen här igen och den invigs med en god middag och senare blir den en fruktsallad jag nyss gjorde i ordning. Kan även erkänna att jag sitter och tittar på Djungelboken.. Alltid lika bra! "Jag är nöjd med allt som livet ger" 

 En god lunch blev det också med min vän Linn idag, caesarsallad. Lika gott varje gång! 

Skoterkörning i fjällen

Lite bilder sen helgen, jag är definitivt  ingen höjdare bakom kameran men jag tycker det är kul att fota när någon kör skoter och min pojkvän och bror brukar vara modell åt mig. 













 

Studentmössan är här

Idag kom min kära studentmössa, efter lite strul så har jag den äntligen i mina händer. Men har inte kika på den än, så en bild på den får komma senare. Jag hoppas att den blir bra med storlek och allt! Det börjar närma sig med stormsteg, tiden bara susar iväg.
 
 
 
 

Fina fjällen








RSS 2.0