Tidig julklapp

Idg har vår katt fått en tidig julklapp, hade jag varit katt hade jag älskat den här ställningen. Men vi får se vad hon tycker! 



Lediga dagar

Halva lovet har gått och det är så skönt att inte göra nånting speciellt. Idag har jag fixa lite med tvätten hemma så mamma slipper göra allt och nu är jag på g till Rickard.



Höstlov

Så skönt med lov, och det firas med en långpromenad med Rickard och hunden Vilma. 




Vart är snön??

 
Har inhandlad vinterns klädsel för skotersäsongen, nu längtar jag! 
Det roliga är att jag sa att jag inte skulle ha någon sådan här overall men det slutade men en ändå, när jag väl prövade en så kunde jag inte hålla mig. Så i vinter kör jag med en Jethwear overall, hihi.

Myskväll




Pyssel






Har pysslat lite nu på morgon med mamma, vi har dekorera om dessa grejer. Bytt sand och stenar osv, tycker det är kul att pyssla på lite. Ska bli kul den dag man får inreda ett eget hem, fast det dröjer nog ett tag. 

Stel morgon

Har en vidrig träningsverk i benen, det var längesen jag hade det och det är faktiskt lite skönt att jag vet att jag har gjort något bra. Har även fått en liten förklaring på varför jag har varit förskyld så länge så det känns skönt. 


Ha en underbar fredag allihop! 

Ledig onsdag

Har en ledig dag idag och det är så skönt så skönt. Sov ut imorse och har gjort undan lite plugg nu på förmiddagen. 



Från snö till regn

Hade faktiskt sett fram emot att snön skulle börja komma och nu regnar det. Jag gillar snö och hatar regn.. Fast denna höst har faktiskt varit fin och inte haft så mycket regn, så det får väl regna av sig i någon dag nu då. Bara det är snö på första advent så skulle jag vara supernöjd.



Vacker morgon

Åkte nyss över indalsälven med bussen, det är nästan alltid lika fint på morgontimmarna. Dock är det ännu finare på somrarna. 

I lördags blev de som sagt bowling, såklart så förlorande jag som vanligt. Men det är roligt ändå! 
Det som är skönt den här veckan är att jag är ledig två dagar från skolan och efter fredag så är det höstlov.

Lördag hela veckan

Helg igen! Så skönt, så skönt. 
Igår hade vi främmande och jag fick umgås med min barndomskompis. Prövade även att baka en kladdkaka på vit choklad, helt okej faktiskt! 

Klippte mig i torsdags också, har inte visat någon bild än men det syns inte så speciellt mycket. Slänger upp en bild jag la upp på instagram nyss så syns det iaf att lite luggen är kortare. 



Tårttävling



Idag hade vår skola tårttävling för alla  avgångsklasser. Min klass hade gjort en spargris och vi slutade 3a!! Alla tävlingar vi gör är för att tävla om vem som ska gå först ut på trappan på studentdagen, så nu känns det ganska nära faktiskt! 

Måste även visa en bild på hur det snöade igår, så underbart! 



Dagens lunch

Idag blev det en lunchdate med mamma, trevligt och gott! 

Caesarsallad går alltid hem hos mig!

Det vita guldet

Första snön har flugit i luften idag, kunde tyvärr inte få någon bild på det. Det stannar inte på backen men det är nog lika bra att det inte gör det än, kylan måste komma först!

Idag väntas iaf en klippning, så vi får se hur det slutar. 




Ny sovplats


Idag har denna filur hittat en ny sovplats, såklart på strykhögen.. Så nu blir allt rent hårigt igen, men gurra verkar så nöjd så! 

Kvällstimmar

Jag är verkligen ingen kvällsmänniska. Är mer den som är morgonpigg, fast det är typ bara när jag är ledig. När det är skola eller något annat jobbigt så är jag ingen morgonmänniska. 
Nu ikväll tänkte jag titta på Hollywoodfruar men jag halvsov i soffan, så jag gav upp.. Önskar att jag kunde få lite energi, det behövs!! 



Höstens bästa

På hösten finns det inge godare än äppelkaka och äppelpaj. Jag bakade nyss en äppelkaka till mammas jobb, var där förut och de hade massa äpplen över så jag tog på mig att baka en kaka.
 

Skoldagen blev dessutom kort, egentligen hade jag inte ens behövt åka in. En lärare var sjuk och jag kunde jobba hemma på de andra lektionerna. Så nu sitter jag här hemma, så mycket bättre än skolan! 



Dimma

En fin men kall och dimmig morgon!
Idag är det skola igen och jag längtar redan tills det är helg igen..



Djurpark

Här kommer det bilder från djurparken i Lycksele där vi var idag, riktigt trevligt, hela helgen har varit trevligt! 












En lång dag

Har nyss tittat på när Rickard spelade match och nu är vi på väg till Lycksele. Blir med andra ord en lång resa ikväll! 



After eight

Finns inget godare än kaffe med en skvätt mjölk och en After Eight! 

Helgen är nära

Gårdagens mat var jättegod och de var en mysig kväll. Idag har jag bara en lektion och sedan ska jag till vårdcentralen.
Men nu börjar snart min lektion, så ha det bra! 



Med glimten i ögat


Det är torsdag och det innebär att det snart är helg, jippi!!
Till helgen ska jag till Lycksele med Rickard och hans familj, det ska bli mysig. Vi ska nämligen käka ute idag så jag har nyss gjort mig klar. Det var ett tag sen och jag hoppas det blir gott! 


Utsikt


 
Sitter i grupprummet på skolan och det är faktiskt en fin utsikt härifrån över Köpmangatan i Sundsvall. 

Halva skolveckan har gått

Äntligen har halva skolveckan gått! 
Var hemma igår för att jag hade ont i huvudet, vilket jag kan få lite av och till. Så idag känns det som tisdag fasten det är onsdag, härligt faktiskt. 

Igår åkte jag till till Rickard på eftermiddagen, vi tog en prommis och tog de lugnt bara. Idag startade jag dagen med att träna på gymmet, eftersom jag inte kan utnyttja mina sovmorgonar så kan jag lika gärna träna då.
I alla fall, igår när vi var på väg till Rickard så åkte vi förbi en helikopter som rensade kvistar från träd. Aldrig sätt något liknande, såg lite läskigt ut. Lyckades även ta en bild!


Ha en bra dag allihopa!

Tiden



Tiden går sakta och jag är inte alls förtjust i måndagar. Skulle hellre vilja ha helg igen, eller i alla fall onsdag eller torsdag. Iblad tycker jag tiden flyger iväg, men just måndagar är nog alltid seg. 

Ha en fortsatt bra dag! 

Mer bilder från helgen






Fjällen

Haft en skön helg i fjällen, alltid underbart att koppla av lite från omvärlden. Här kommer några bilder från helgen, har inte haft någon mottagning eller wi-fi så därför har det varit tyst från mig. 






En fin dag





Det är en vacker morgon idag, det är även kanelbullensdag och jag ska till fjällen idag! Mycket bra på en dag.

Det var faktiskt väldigt kallt nu när jag väntade på bussen, så idag har jag invigt halsduken. Så gosigt!!

Lite nytt

Här är allt de jag beställde från newbody , brukar alltid beställa och i år blev de sockar, underställ och sport-bh. Finfina grejor! 

Har prov imorgon men känner verkligen inte för att plugga. Jag måste, men usch. Avslutar med en bild på Gurra som inte tyckte jag skulle plugga nånting idag, godnatt! 




Stressig morgon

Har prov om en stund i redovisning, alltså bokföring. Jag hoppas det går bra, eller jag tror det kommer gå bra. Fick i alla fall en stressig morgon, var på gymmet innan eftersom jag har sovmorgon, glömde deodoranten hemma och kunde verkligen inte vara utan. Som tur var hade jag bil och kunde snabbt ta mig till en affär, det blev stressigt men jag hann. Så nu sitter jag och peppar inför provet, ett av de få ämnen som de är roligt med prov i. 

Ha en bra dag allihopa!



"Vad glor du på?"




Död och uttråkad

Nu får ni stå ut med en icke så fin bildbomd på mig, jag är död efter gymmet och är lite lagomt uttråkad framför tvn..






RSS 2.0