Adventspyntning



Har satt upp allt adventspynt i mitt rum idag. Har även gjort en pepparkaksdeg som ska bakas på söndag, så jag hoppas den blir god! 

Mörk morgon



Inspirerande

Har varit på en massagekurs idag och jag tyckte den var sjukt bra och fick inspiration som bara den. Vi fick lära oss grunderna hur man masserar men olika grepp och tekniker, grymt roligt och lärorikt!! 



Mellanmål

Hade en liten håltimme innan sista lektionen så det blev lite mellanmål i fiket!



Ny vecka igen

Den här veckan slutar med första advent och ska jag vara ärlig så åkte julgardinerna upp igår för då slipper jag göra det till helgen. 

Finaste Gustav sen igår

Tränade imorse och är helt slut nu, är trött och seg. Körde inte ett jättejobbigt pass men har sovit lite sen i fredags så kan bero på det. Hade det superbra i Stockholm i alla fall och kunde lätt ha stannat en dag till bara för att ta det lugnt. Nu har jag lite skolarbete att göra så vi hörs!

En månad kvar

Idag är det exakt en månad kvar till julafton. Det ska bli så mysigt så jag är så glad att det börjar närma sig. 

Igår var jag och min bror på Ruffriders 9 på bio, egentligen skulle min pojkvännen också med, men hade tyvärr match. Den var bra och för er som inte vet så är det en skoterfilm! 




Kaffe och te


Lite gott från gårdagens inköp! Kaffe och två olika sorters te. 
Snart väntar det lite lunch med en barndomskompis till mamma och sedan en hemfärd. 

Julstämning

Här i Stockholm så är det ganska mycket julstämning och det är så mysigt. Idag har jag och mamma ätit gott och strosa runt här i den stora staden, det har inte blivit så jättemycket  shopping men lite julklappar är klara. 
Här nedan kommer bilder från skyltfönstrens utsmyckningar.






Tåget rullar



Är på väg till vår huvudstad nu, fick god frukost på tåget förut. Nu väntas en lång dag med julshopping!

Inte långt kvar



Fick biljetten igårkväll till tåget, tidigt imorn åker jag och mamma iväg till Sthlm för lite julshopping. Ska bli mysigt och med andra ord så måste jag packa idag, så det är tur man slutar tidigt idag! 

Vitt guld

Idag var det vitt på marken, det är så mysigt och jag hoppas att det håller i sig och inte försvinner. Sedan hoppas jag även att snön kommer på roligt till advent!




Hittade ett par



Hittade ett par mjukisar när vi var i Umeå ihelgen så här kommer en bild. Har letat länge och jag har äntligen hittat sådana jag letade efter. Tummen upp!

Fel dag i veckan


Har nyss varit och träna! Första gången på en vecka, började bli sjuk förra veckan och då fick jag ta det lugnt. Men idag körde jag igång igen och det kändes lite segt men skönt. 
Tror dessutom att det är måndag idag, eftersom jag var ledig igår. Ibland är det inte lätt inte!
Hade i alla fall en trevlig helg uppe i Umeå och nu ska jag längta till fredag och Stockholm.

I Umeå



 
I Umeå hos min pojkväns syster och hennes sambo så bor även lilla Nelson som vi är på besök hos. 

 Idag väntar nog en lugn dag och imorgon blir det hemfärd igen. Min vecka kommer nog bli riktig skön, lite lektioner och ledig både måndag och fredag. 




Skräckislördag



Ikväll blev det mys och skräckfimskväll här i Umeå! Trevligttrevligt! 

Mot Umeå!




Godmorgon

I morgondimman står jag nu och väntar på bussen, äntligen fredag!!! Helgen väntar och det ska bli skönt. 




Ibland ångrar man sig

I nuläget så finns det några saker jag ångrar ganska så mycket. Jag önskar att jag hade haft en positivare bild till skolan när jag började i gymnasiet. Jag har nämligen suttit och fundera av och till på vad som ska hända när jag har gått klart mitt sista år på ekonomiprogrammet till våren.

Det är först nu jag har börjat fundera på att studera vidare på universitet och jag har insett att det jag kan tänka mig att studera till, kräver väldigt bra betyg eller en del kurser som jag har valt bort eller inte ens tänkt på att jag kanske borde läsa. 

När jag valde gymnasium för snart 3 år sedan så var jag less på skolan och funderade starkt på att gå en yrkeslinje, jag är glad att jag valde att läsa en högskoleförberedande linje i alla fall. Men hade jag bara funderat på min framtid när jag började första året och satsat på de ämnen jag läser så skulle jag inte sitta här idag och ångra mig. 

Nu tror jag att det kommer att lösa sig på något sätt men jag ångrar mina misstag. Men man brukar säga "Man måste misslyckas för att nå framgång". Jag hoppas det stämmer! Ibland vill jag bara spola tillbaka min skolgång och säga till mig själv att ta skolan på större allvar och studera hårdare för att få finare betyg eller börja fundera på framtiden redan för 3 år sedan..

Mössa på

Idag är det kallt och därför blir det mössa på! Har en kort dag idag så det känns skönt att ta bussen hem redan vid 12, ska hem och vila upp min hesa hals. Kan inte träna heller för är så rädd att bli mer sjuk, det räcker med en hes hals.. 



Hes

Vaknade utan röst förut, nu kan jag prata och det känns bättre. Men långt ifrån bra, känner mig tjock i halsen. I övrigt känns allt helt bra men jag avstod träningen den här morgonen för att inte riskera nånting, man vet aldrig och jag vill verkligen inte bli sjuk! 



Träna på

Just nu befinner jag mig på gymmet, har träningsvärk i rumpan sen gårdagens pass och imorn lär jag ha träningsvärk i mina klena armar också. Måste försöka träna mer så jag får lite muskler!



Rent var det här

Har som sagt kvalsterallergi och jag har fått reda på att jag ska skölja näsan varje dag. Var därför nyss och inhandlade en nässköljare, blir hem och prova sen då!



Lunch och håltimme



Har hål nu från 11 till 3, vilket är drygt.. Men köpte sallad och ska käka på mammas jobb istället så jag får lite sällskap några timmar.

Tidig morgon

Idag körde jag igång dagen med ett pass på gymmet, så skönt! Körde bodybalance och det kändes jättebra att starta morgonen med det.



Farsdag

Den här dagen har verkligen rullat förbi. Vi har haft min mormor på besök och det har varit mysigt, min storebror har också varit här! Vi har ätit god mat och tårta.



Mysfredag



Hade lite tråkigt idag och baka kladdkakemuffins till familjen och pojkvännen. Ska åka till han nu och vi ska ha lite fredagsmys med lite matlagning, någon film och idol. Ha en underbar kväll! 

Bokat och klart

Nu har jag och mamma bokat en resa till huvudstaden för att julhandla lite. Det ska bli riktigt mysigt och jag längtar. Men det är två veckor kvar så jag behöver inte längta ihjäl mig än. 

Hade ingen bättre bild att bjuda på så det fick bli en från google.

Måste även säga att vintersmaken jag prövade på Loka igår var helt okej. Lite skumt att dricka något som smakar pepparkakor men klart godkänt! 

Ny smak

Vi får se vad denna har att erbjuda!




Invigning



Var och fikade för första gången på Wayne's Coffee nr 2 i stan idag, riktigt mysigt. En god morotskaka hade de också!




Klänning idag

Kommer nyss från gymmet, har sovmorgon idag och då passar det bra med lite träning på morgonen. Har dessutom smart ett prov som jag inte har övat så mycket på, vi går se hur det går. 
Har faktiskt klänning på mig idag, jag måste passa på innan det blir för kallt!




I väntan

Väntar på att sista lektionen ska börja, var nyss och lunchade med mamma och eftersom vi har lång lunch måste jag fördriva tiden lite nu. Så det blir att titta på avsnitt jag missade igår på ensam mamma söker.



Vill ha helg igen



Som vanligt så börjar nedräkningen till helgen redan nu. Det är så tråkigt med skola och jag vill sova ut på morgorna! Igår glömde jag att blogga men var iaf och tränade efter skolan och det gick förvånadsvärt bra faktiskt. 
Ska pallra mig dit idag också så jag hoppas det går lika bra som igår.

Söndagsbestyr



Har bakat lite med mamma, det blev lite bullar. Det känns som jag gör allting för att skjuta på allt plugg som väntar och som har väntat hela lovet.. Känns även som att jag skulle vilja ha en vecka till med lov. 
Mystofflorna är på idag också, mina gorillor! 

Jag är redo


 
Känner mig helt redo för julen jag, idag köpte vi till och med tvål med juldofter. Älskar allt kring denna högtid men det är ju ett tag kvar, men de är ju inte helt fel att förbereda lite. Vi köpte även lussebullar idag, hinner aldrig tröttna på det!

Grått



Det gråa vädet höll i sig, men det blev en promenad ändå. Det flyger lite regn i luften och det är synd att det inte är snö.. 

Godmorgon

Denna morgon är grå och tråkig, jag hoppas det blir bättre väder fram på dagen. 

Igår lyckades jag skära mig i fingret när jag skar citron, ni kan ju tänka er att det sved en aning, det är inget att rekommendera.. 

RSS 2.0