Gårdagen

Inhandlade en ny klocka och var på middag hos min storebror och hans tjej Sofia. Hade det riktigt trevligt och mysigt! Åt god mat och efterrätt.


Fel på förra inlägget

Såg att det blev knas med bilden i förra inlägget, så typiskt när man använder appen..

Men medans jag ändå skriver kan jag passa på att berätta att jag tog bort ett födelsemärke igår, skulle till vårdcentralen av en annan anledning men åkte därifrån med två stygn på halsen. Första gången jag har fått sy, det var inte det skönaste direkt!


Kvällen avslutas framför tvn

Tisdagen har vandrat iväg, lite närmare helg faktiskt. Hade en ganska kort dag i skolan idag, vilket var väldigt skönt. Så mamma och jag kunde åka hem ganska tidigt och fortsätta pyssla i mitt gamla rum som ska bli lillebrorsans. Nu är målningen och tapetseringen klar iallafall!

På bilden är det dagens lunch, åt på bagetterian i stan med Stephanie och Linn. Har aldrig ätit där men det var väldigt gott!

Nu avslutar jag kvällen själv framför tvn, känns så tråkigt att inte Rickard är här när vi annars är med varandra i stort sätt varje dag.. Men imorn är han hemma igen, som tur är!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/486480/images/2012/pic_5061f360e087c33d9f8ef945.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/486480/images/2012/pic_5061f360e087c33d9f8ef945.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/486480/images/2012/pic_5061f360e087c33d9f8ef945.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/486480/images/2012/pic_5061f360e087c33d9f8ef945.jpg" class="image">


Tisdag

Sitter på bussen påväg till skolan, önskar dagarna kan rulla förbi snabbt så det är helg igen!
Fick den här söta nallen av Rickard igår innan han skulle iväg på vandring med sin klass! :)


Pysselsöndag

Blev lite att sy idag, har alltid problem med att byxbenen blir för långa så idag fixade jag faktiskt till de, har annars alltid uppvikta byxor. Men nu slipper jag det!


Hej från gymmet

Sluta tidigt så de blev ett gympass innan hemfärd till älsklingen!


Godmorgon

Vaknar upp med denna sötnos bredvid mig, min lilla Gurra!


Föreläsning

Har ekonomi nu och ska ha föreläsning av någon chef. Hoppas den blir bra!


Sep. 18, 2012


Saknar solen och värmen

Saknar Mallorca så otroligt mycket! Vill tillbaka med mamma. Grekland saknar jag också, det var så underbart att ta de lugnt i två veckor med trevligt sällskap!

Ge mig en utlandsresa tack!


Fina fjällen


Kakbakning

Det blev kakor som jag bakade, jättegoda! Men jag råkade bränna ena plåten lite, typiskt mig. Men goda var dem, alltid lika kul att prova något nytt.


Min helg började redan igår

Är ledig idag, så otroligt skönt!
Ska åka till fjällen i eftermiddag med mamma, pappa och Tobias över helgen. Jag hoppas att man kanske kan se en glimt snö den här gången, förra veckan vet jag att det var någon cm snö, så vi får väl se hur det blir till helgen.
Sitter just nu och kollar igenom lite recept på Arlas app, finns mycket gott att laga i den. Funderar på att kanske baka något lätt, frågan är vad!


Golunch!

Åt detta goda på lunchen idag med Linn!


En vacker morgon

Något som jag faktiskt gillar med hösten är när det är dimmigt på morgon och solen lyser igenom dimman. Lite frost på backen och härliga höstfärger.


Onsdagsmorgon

Startar morgonen med rätten och samhället, önskar att timmarna kan flyta iväg. Har en lång dag idag, som alla andra dagar! Slutar 4, ska till han som gjort sulorna till mig och justera dem. Dagen är lååååååång!


Slut som stjärnan

Imorse hade vi friluftsdag med skolan, orientering på norra berget. Efter de blev det en tripp till stan och luncha med mamma och sedan en sväng till lägenheten och vidare till gymmet.

Nu sitter jag helt utmattad på balkongen och väntar på att Rickard ska komma tillbaka från sin friluftsdag!

Bilderna på katten är tagen igår när jag skulle försöka bädda sängen. Det tog sin lilla tid eftersom det var en liten filur som ville vara med!


Mitt hjärta

Bjuder på en en liten bild på oss!


Shoppingsöndag

Blev lite shopping idag när vi var på Birsta, en skinnjacka, underkläder och ett skal till telefonen. Rosa med blingbling, tummen upp!


Middag igår

Igår på förmiddagen var vi hos Rickard uppe i skogen. Vi var ute och gick med hans ena hund en sväng i blåsten, och kastade lite stenar i vattnet.

På eftermiddagen åkte vi ner till mig där vi fick besök av min barndomskompis och hennes mamma och pappa! Vi åt god middag och hade det trevligt.

Hunden som ligger och sover på bilden är hans andra hund som var lite trött efter älgjakten!


Under my umberella

Regn och rusk, härlig fredag!
Väntar på bussen till skolan, slutar tidigt idag vilket känns underbart!


Sprutorna, check!

Har tagit den sista Gardasilsprutan idag! Känns skönt att det är över, inte för att jag har några problem med att ta sprutorna men man blir så öm i armen efteråt..

Ligger just nu i lägenheten och väntar på Rickard som har varit och jobba med hockeyn. Så ikväll blir det lite te och gofika!


Mår gott i nya skorna


Äntligen

Fick hem mina skor idag! Fick inte den modell jag ville ha från början eftersom den var slut. Men de här blir också bra!


Fortfarande till salu

Den här förbannade hostan, den vill inte ge sig, Snälla försvinn!

Idag har vi friluftsdag vid sidsjön där vi ska göra massa grejer med ekonomiettorna och sedan blir det en tripp till gymmet för min del.

Var lite gullig av mig och skrev lite i mattehäftet! :)


Säljer min hosta, lägg ett bud nån?

Rubriken talar för sig själv! Jag hostar så det gör ont i lungorna, nu får det vara nog. Less tjej? Svar ja!

En ledsen bild för hostan, en glad bild för att jag nyss åt glass.


Måndag igen

Ny vecka, nya dagar! Sitter på mattelektionen, har en lång dag idag. Börjar 8.30 och slutar 16.15, årets schema känns helt värdelöst. Det är i stort sätt bara fredagar som ser bra ut!

Men nu ska jag kämpa vidare med några mattetal + att det kommer några bilder från fjällen!


Fjäll och finväder

Det gick inte att ladda upp igår så inlägget kommer idag!

Det går inte att beskriva känslan när man är här uppe, det är otroligt frisk luft, vacker natur och ja, bara helt underbart!

Vi har nyss grillat korv och snart ska vi ta en promenad runt om i området, för er som inte vet så är det här ett ganska litet område.

Många tror att när man pratar om fjäll är det typ bara Åre och Vemdalen som gäller. Men vi har stuga vid ett fjäll som inte har skidbackar, hotell och sådant. Tusen gånger mysigare än alla stora områden :)

Fler bilder kommer sen!


RSS 2.0