Morgonen bjöd på halka

När jag skulle ner till bussen för en stund sen så möttes jag av de här, isig väg och det blev att åka "skridskor" hela vägen. Har sovmorgon idag så ska till gymmet nu innan jag börjar. Ha en bra dag!


Friluftsdag och finväder

Idag var de finväder så det blev en sväng skoter med några brudar. Har haft otroligt dålig uppdatering den senaste veckan, men nu ska det bli bättring på det!


Vitaminkur

Blev sugen på frukt förut och kunde inte riktigt bestämma vilken frukt jag skulle ta så det fick bli banan, apelsin och kiwi tillsammans. Det såg inte sådär jättegott ut, eftersom de fick en grönaktig nyans. Men det blev gott!


Studiedag och drömmar

Är ledig idag, vilket är otroligt skönt. Blir nog en sväng längdskidåkning idag skulle jag tro och sedan bara njuta av en ledig måndag.

Har även haft lite framtidsdrömmar nu på morgon. Skulle så gärna vilja åka till San Francisco, det ser så vackert ut. Har googlat på lite bilder och drömt mig bort, men det är tråkigt att det ska vara så otroligt dyrt att resa så långt!


Gårdagen bjöd på fint väder och skoter

Åkte upp till pojkvännen igår morse för att åka lite skoter och titta på rally som var i närheten. Det bjöds på riktigt fint väder som fick mig att längta ännu mer till sportlovet!


Det väntas gomiddag

Jag och pojkvännen ska ut och käka på o'learys ikväll och fira alla hjärtans dag en dag senare. Tror de kommer bli supermysigt! Imorgon blir det skoteråkning så hoppas på bra väder, men det ser lovande ut just nu.

Ha en trevlig kväll!


Alla hjärtans dag

Fick den här fina buketten av pojkvännen igår, fick även en fin träningströja. Vi tjuvstartade lite! ;)

Riskettan gjordes även igår, så nu är jag en liten bit på vägen. Ett steg närmare körkort!


Träning, träning

Var som sagt igår på gymmet och fick ett träningsschema upplagt. Körde de imorse när jag tränade och det kändes kan jag säga! Men nu har jag nog lite mer motivation att träna i alla fall.

Har även riskettan idag, från 13.00 till 15.30.. Lite drygt! Men är skönt att det är gjort sen.

Ha en bra dag!


Kort skoldag och semla

Klockan är inte ens 12 och jag har slutat för dagen, otroligt skönt. Ska försöka plugga lite och sedan ladda inför PT på gymmet i eftermiddag.

Det är även fettisdagen idag, så skolan bjöd på semlor till lunchen idag. Första gången det händer nånting sånt sen jag började där i alla fall!


Vecka 7 är här

Tiden rullar på och det är mycket att göra. Kom på när jag satt i bussen imorse att jag började vid 10 och inte halv 9, så nu sitter jag i biblioteket och väntar på att tiden ska gå fort.

Imorgon har jag tid på gymmet för PT, tror de kommer bli kul och kanske jag får mer motivation till att träna bättre. Det är väldigt mycket som händer den här veckan känns det som, PT, Riskettan, Möte inför valen i 3an och massa mer! Hoppas på att veckan rullar iväg lite så sportlovet kommer snart!

Skoter och träningsvärk

Var ute och körde skoter med min bror igår, jag har träningsvärk i ryggen idag för att leden vi åkte på var så fruktansvärt guppig och jag skulle försöka hänga på min bror i samma hastighet.. Men det var kul ändå!

Ligger just nu i sängen och väntar på att pojkvännen ska vakna, jag är morgonpigg och han är morgontrött. Tråkigt att det redan är söndag också, hade gärna haft helg lite länge.


Kall fredag

Imorse var det en bitande kyla ute, fick vänta på bussen rätt länge eftersom den aldrig kom, till slut fick vi åka med pappa till den bussen som går till stan. Jag brukar inte vara den som fryser men jag var frusit hela dagen hittills sen imorse. Hoppas på varmare väder snart!


Min räddning på natten

Känns som jag knarkar nässpray nuförtiden, men kan verkligen inte sova utan. Egentligen sover jag inte helt bra med nässprayarna heller, men de hjälper lite. Den ena är med nå kortison i som jag fick nyligen, har inte riktigt känt efter om den verkligen funkar men jag hoppas de!

Gör natt tidigt ikväll eftersom jag inte har sovsällskap av pojkvännen och är riktigt trött. Bara för att jag sa att jag inte hade sovsällskap så hoppade katten upp i sängen ;)

Nattinatt!


Seg onsdag

Dagen känns seg, men det närmar sig helg igen. Var på gymmet imorse och körde ett pass, så nu känns trapporna på skolan hemskt. Dock är de inte så trevliga i vanliga fall heller!


På gång

Var och fixade med körskolan idag med mamma, bokade körlektioner, halkbana och riskettan. Så nu är jag på gång, de är inte långt kvar innan jag blir 18, tror det är ca 75 dagar eller nått liknande!

Längtar!


Tisdagsmorgon

Önskar man kunde få ligga hemma och sova istället för att sitta i skolbänken!


Hoppas på det bästa

Hallå där!

Nu var det ett tag sen sist, har varit förkyld och inte haft så mycket ork de senaste dagarna. Var i alla fall till vårdcentralen idag, har fått penicillin, en ny nässpray och även gjort ett allergi test mot hund och katt. Har som sagt haft problem men min näsa jätte länge, har haft svårt att sova och haft huvudvärk pga av det. Men nu hoppas jag på det bästa att det ska gå över och jag kan sova som vanligt och känna lukter som vanligt. Men jag hoppas speciellt mycket på att allergitestet inte ska visa att jag är allergisk.. Skulle det vara så att jag är de kommer de bli jobbigt, jag älskar djur och är i stort sätt jämt runtomkring djur. Så nu håller jag tummarna!

RSS 2.0