Mätt och trött

Har bädda ner mig i sängen framför tvn, är proppmätt efter en god middag. Vi fick en Peter idag som middagsgäst och det var väldigt trevligt. Just nu ligger jag här själv och slöar för Rickard är på träning så passar såklart på att slöa till mig ordentligt!

16 dagar kvar

Inte långt kvar nu, snart är det hejdå Sverige som gäller!


Seg morgon

Vill verkligen inte gå i skolan längre, det är så tråkigt och vi har i stort sätt gjort klart allting. Nu är det den här veckan kvar och sedan måndag och tisdag nästa vecka! Sedan är det slut och det ska bli så underbart härligt!

Hittade en väldigt charmig bild nu när jag kollade igenom alla bilder så bjuder lite på mig själv nu.


Tisdagsmorgon och bild saknas

Det går inte att läggs upp någon bild, så det får komma senare. Skolan börjar närma sig slutet och vi har inte mycket kvar att göra, så underbart!

Nästa vecka kommer bestå av studentfirande, så den veckan kommer också gå fort! Efter det så är det inte långt kvar till GREKLAND!!!!!!!


Härligt kväll med 2 napp på kroken


Solning och grönt gräs

Ligger ute på gräsmattan och slappar, var nyss in till Indal med moppen och handla lite grejer till pappas tårta.

Allt gräs är grönt, det är så underbart. Fast det är mindre underbart att man känner av pollen och är så otroligt snorig. Skönt nog finns det tabletter så jag slipper det värsta!


Hela familjen samlad

Storebror är hemma och alla sitter vid tvn och käkar popcorn, mumsigt värre!


Reebok

Fick de här skorna förra helgen och måste erkänna att de otroligt sköna, får så ont i fötterna av conversen så jag måste börja variera lite.


Frukost på balkongen

En underbar morgon, solen skiner och det är klarblått på himlen! Varför måste man gå i skolan en sån här dag?


Sommarkväll

Märke nu att inlägget jag publicera vid 3 idag dök upp nu, dumma app. Den krånglar hela tiden men jag hoppas det här inlägget kommer upp som det ska.

Sitter ute med en filt på Rickards balkong och kikar ut över en härlig sommrig Sundsvallskväll. Tror verkligen att första sommarvärmen är här idag. Otroligt skönt!

Bilderna är från hemfärden från Oxsjö!


Mellanmål

Efter en lång dag är skolan slut! Vi hade matte nationella muntligt, de var väl inte det lättaste direkt. Men nu väntar en tripp upp till Rickards andra hem i Oxsjö, efter mitt goda mellanmål.


Sommar

Bär långklänning idag, tog jobbigt nog den med långa ärmar.. Det är snorigt varmt och jag har god lust att åka och bada, tror dock de är lite för kallt!


Godmorgon

När inte älskling sover med en så är det tur att den här filuren finns här när man vaknar!


Himlen är oskyldigt blå

Sitter på balkongen och väntar på att Rickard ska sluta. Försöker få lite färg på mina bleka ben! Måste nog skaffa en rejäl grundbränna inför Grekland, annars kommer jag bli en kräfta innan de är slut.

Gjorde i ordning en macka och en smootie som mellanmål, iskall och god, underbart!


Balkonghäng

Solen är bakom moln, så typiskt när de har varit fint hela dagen och när man slutar så blir vädret skit.. Men nästan lika skönt att sitta ute ändå!

 

 


Kvällstripp till norra berget


Lite bilder från Järvzoo

Vi var som sagt ner till Järvzoo i fredags och kollade på en massa djur. Dagens höjdpunkt var nog björnarna, det var en björnmamma med sina 3 barn. De sprang och lekte, klättrade i träd och såg allmänt söta ut. De var otroligt roligt att se!

Härlig film

Jag och Rickard åkte till stan igårkväll och kollade på bio, det blev 21 jump streets. Grymt härlig film, en äkta komedi!

 


Hoppbus

Bilder från nån dag sen när vi satt upp studsmattan! Igår var vi på Järvzoo så kommer bilder lite senare på det.

Längtar till 2014

Var ner på stan och kolla på mösspåtagningen idag! Jag vill också ta studenten..


Lokas nya smak

Inte var det någon höjdare direkt.. Banansmaken övertar hela lokan..


Less på alla vägarbeten

Vi satt i nästan 40 minuter i bergsåker i en bilkö, är så less på vägarbeten och skit nu så jag tror jag smäller av! Blä usch!


Morsning korsning!

Tänkte egentligen gå upp och sova hos Rickard tills jag börjar vid 10 men när jag väl gick förbi hedbergska så kände jag, nä jag orkar inte. Så nu sitter jag bredvid Frida på hennes franskalektion! Ibland tar latmasken över riktigt ordentligt..


Kubb

Dålig uppdatering i helgen, men söndagskvällen bjuder på lite kubbspel med familjen iallafall.


Puddingar

Igår köpte mamma puddingarna jag ville ha! Skorna är nu mina:D


I'm sexy and i know it

Hör låten om och om igen av en sjungande lillebror bredvid mig här i soffan. Han gör matteläxa samtidigt, bra gullig egentligen!


Dyngsur och trött efter gymmet

Dumma regn, vill ha sol och värme! Blev alldeles blöt när jag gick från gymmet, kunde inte snabba mig heller. Benen värkte så det gick så segt.. Nu kan jag inte skriva mer eftersom vi ska ha juridik och få besök av en polis. Ha en bra dag!

Är kär i ett par puddingar

Var som sagt med Hanna på stan idag, först fika vi och sedan blev de en tur på stan. Båda två blev helt nere i de här skorna, otroligt sköna och framförallt snygga!! Köpte även ett par jeans som satt jättebra, har verkligen varit på jakt efter ett par så de var en lättnad när jag hitta dem.


Dagens lunch vid ån

Gomat blev det idag, det serverades fisk på skolan så det blev en tripp ner på stan med Linn och Stephanie för att handla sallad på coffeehouse.

Om en timme slutar jag och då blir det en tripp till stan igen för att umgås med mon fina barndomsvän Hanna!


Försöker bli lite smartare

Tror inte de hjälper något tyvärr.. Matematik är inte min grej!


Tv/pluggkväll

Ligger just nu framför tvn med mamma och kollar på sjukhuset. Älskar att kolla på sådana program när man hjälper människor.

Blir att plugga ikväll inför provet imorn, så måste snart lämna den härliga soffan...


Är på g


Städning har stått på schemat idag

Har städat hela rummet idag och hjälp mamma att städa och greja en massa i alla skåp i köket. Så underbart att få lite saker gjort eftersom man knappt hinner med sig annars.
Det har varit mycket nu ett tag, begravning förra veckan, och i skolan har det varit mycket med nationella prov och sådant. Så därför är jag så glad att jag har min fina pojkvän som alltid finns där för en, Han är guld värd! <3 Han sitter dock djupt koncentrerad vid datorn nu och kollar på skotrar.

 


Ska inte bränna mig denna sommar

Börjat förbereda mig!


Skulle ha jeans, kom hem med detta

Mamma och jag for iväg till Birsta efter middagen idag eftersom jag behövde nya jeans. Blev tyvärr inga jeans jag kom hem med utan hitta lite andra saker för en billig peng! 2 shorts, en skjorta, en hairdounat och nya foppisar inför sommaren och Greklandresan med Rickard och hans familj. Längtar otroligt mycket! :D


It´s Friday

Och jag bjuder på en rödhårig gammal bild! Jag tyckte det var väldigt fint men med allt slit att få bort färgen så känns de onödigt att jag färgade håret..
Efter första gången jag var rödhårig sa jag till mamma " Jag ska aldrig färga håret rött igen ", Men ett halvår senare så var jag röd igen..
Efter den här gången har jag verkligen bestämt mig för att jag ska inte bli rödhårig. Jag har slängt ner hur många brunfärger som helt för att neutralisera håret, men det röda syns fortfarande. Nu har jag dock lagt i slingor och det börjar se hyfsat bra ut. Funderar på att göra slingor en gång till innan sommaren för att få bort all rödfärg och få en fin sommarfärg med slingor.

Fick ett lite skratt på affären

Haha kul för dem som inte har toapapper hemma idag!


Bränd

Kan ju säga att jag fick en rejäl solbränna från igår när jag satt ute! Fytusan, är väl inte det skönaste direkt men jag överlever! Bilderna är från igårkväll när jag insåg att jag hade bränt mig ganska rejält..


Sol och ett försök till lite färg

Sitter ute och njuter lite, som sagt så försöker jag få lite färg! Tror faktiskt jag har bränt mig lite. Otroligt skön dag iallafall, njuter!


1 maj och 45 dagar kvar

Inte långt kvar till Grekland nu, det närmar sig för varje dag som går! Här kommer lite bilder från gårdagen.

RSS 2.0