Skoterkörning ihelgen

Ikväll bär det av mot fjällen, älskar det stället. Man tar det lugnt, kör skoter och allt sånt! Har även med mig min mysiga pälsmössa från Canada Snow! 




Mellis



Min mellis efter en tur till gymmet fick bli en god Skyr, god och dyr kanske man ska tillägga. 
Körde ben på gymmet idag och det brukar alltid gå bra, men när det kommer till att köra armar så är jag riktigt dålig. Jag tycker det är sjukt jobbigt, har lättare att pressa benen. Måste försöka lära mig hur man biter ihop när man kör armar!

Tummen upp idag

Morgonen startades med träning på gymmet och det gick kanon. Det förklara mig otroligt glada egobild väldigt bra..

Kvällen igår spenderades med 3 kära vänner som jag inte umgåtts med på ett tag och det var mysigt. Så tummen upp för tjejmiddag också!



<3

Imorse fick himlen en ängel, en mormor som alltid har funnits där och som jag alltid har älskat!
Efter en lång tid av kämpande får du tillslut sova, jag saknar dig!

Vila i frid <3
 
 
 

En helg med skidor och skridskor



En sväng på skidorna blev det i lördags och sedan även en sväng skridskor på uteis. Är dock så bortskämd med fin is i ishallen så jag tycker det är svårt att åka på isar ute eftersom de kan vara så skrovliga. 

Tråkigt nog så är helgen slut nu, vill ha mer helg och ledighet! 

En bra bok i kylan


Detta är mitt läsprojekt just nu, det går lite tungt men den är bra. Har en uppgift i skolan där vi ska jämnfördelas boken med filmen så det är rätt intressant. Lite drygt att den dock ligger på ca 700 sidor, men får bara ligga i lite helt enkelt! 

Helgen närmar sig igen

Filmen igår var helt okej, rolig men lite konstig. Vi såg på Hundraåringen för er som inte vet, det blev även en god middag innan bion!

Fyndade även lite på Body Shop igår, är galen i allting som luktar vanilj och de sålde ut en bodybutter i vaniljdoft så den fick följa med hem och även en i jordgubbsdoft!





Trevlig kväll





Prov och bio


Idag blev det en stressig morgon och jag har väldigt svårt för att bli stressad, speciellt på mornarna. Startade i alla fall dagen på gymmet, men har olyckligtvis blivit snorig igen och vill verkligen inte bli sjuk. Jag vill så gärna komma igång med träningen!!

Hade ett prov nyss på redovisningen och det gick bättre än förväntat faktiskt, så nu får jag hoppas på ett godkänt! Dagen avslutas med en bio sen efter skolan och det ska bli rätt skönt faktiskt.   Tråkigt nog är det en lång dag i skolan, så får längta lite! 

Snö som glittrar





Efter ytterligare en härlig helg i fjällen så är jag på g hem igen. Det har varit mycket pudersnö och solen har tittat fram. Den här årstiden så tror jag man uppskattar solen väldigt mycket när den väl säger hej, i alla fall jag! 


Ett gott skratt förlänger livet

Idag gav katten katten mig ett gott skratt när hon försökte dricka vatten ur mitt glas, till slut tog hon tassen och fiskade upp vatten och drack från tassen.

Dagens träning blev att skotta gården, riktigt bra motion! 





Vinterland



En snöig hatt pryder nu våran lampa ute och äntligen är det vitt igen! 

Onsdagsmorgon



Börjar dagens skoldag med redovisning, är på ett kapitel som är svårt och nästa vecka är det prov, så nu ska jag kämpa på!

Själva dagen började jag på gymmet, måste peppa mig själv hela tiden så jag verkligen kommer igång igen. Latmasken har tagit över min kropp och den måste bort... Har träningsvärk sen igår så nu är jag på gång i alla fall! 

Nu är jag också igång




Äntligen har jag börja träna igen, blev sjuk förra veckan när jag skulle dra igång men nu är jag pigg igen. Så idag fick dagens återhämtning bli lite nyponsoppa. Det sitter alltid fint! Ska träna bort julskinkan nu så man är tränad till sommaren. 

Har håltimme från skolan och nu ska jag tillbaka för att göra ett restprov halv 4 som jag måste plugga lite till.



Äntligen är det vitt ute igen




Det är äntligen vitt ute igen och det känns toppen! Kallt är det också, men jag klagar inte. 

Idag blev det en tur till Ikea och jag hittade nya lampor till mitt sovrum, supersöta tycker jag. Vi köpte även lite grejor till stugan i fjällen, vilket jag tror blir bra. 

Eftersom jag äntligen har blivit frisk så ska jag försöka börja träna igen nu till veckan. För nu jäklar ska jag komma igång inför studenten och sommaren. Kan även avslöja att jag och pojkvännen har bokat en resa till Grekland i slutet på maj, ska bli spännande! 



Nybäddat



Finns inge skönare än en nybäddad säng! Alltid lika skönt. 

Vi håller på att städa bort julen här hemma så det är lite rörigt och jag tycker alltid det är lika tråkigt att ta bort alla julsaker. Känns som man nyss satt upp det, nu är det ett helt år kvar! 

Tråkigt på mammas jobb




Sitter och dödar lite tid på mammas jobb, slutade halv 12 idag och bussen jag brukar ta hem har dom dragit.. Inte kunde jag träna heller eftersom jag inte är helt pigg än. Men snart så!

Hade på mig en fin lång blusväst idag som jag fick av mamma och pappa i julklapp (det är den vita som syns på bilderna) och den var riktigt skön. 

En lite sämre start på skolåret men en trevlig helg i fjällen

Bra början på skolåret, feber och halsont.. Jag ville börja träna och komma igång med allt igen. Hade feber innan jul också så jag är lagomt less! 

Hade en bra helg i fjällen i alla fall, mycket snö och skoteråkning. Här hemma är det fortfarande ingen snö och det är så sämst. Det är januari och plusgrader, jag hoppas verkligen att snön kommer snart. 

Här kommer några bilder från fjällen!










Två bilder




Ligger i sägen och drar mig lite, snart åker vi till stugan men jag är supertrött så känns skönt att ligga kvar i sängen. Här är två bilder från Funäsdalen där det både var snö och kallt. Här hemma är det varmt och is.. Vi åkte slalom dagen innan nyår och jag har fortfarande träningsvärk i vaderna. Tyckte det var väldigt jobbigt eftersom det blev ganska branta backar, vilket jag inte riktigt föredrar. Tog mig ner men det var tungt på slutet av dagen!

Nu måste jag pallra mig upp ur sängen. Uppdateringen blir dålig eftersom jag har dålig mottagning i stugan. Trevlig helg! 

Packa upp, packa ner



Har haft några trevliga dagar i Funäsdalen och nu är jag hemma ikväll och sedan åker jag till vår stuga i fjällen!

RSS 2.0