Gosig katt och plugg

Katta var sällskaplig när jag pluggade lite nyss, riktigt trevligt!


Kör igång med träningen igen

Tränade ingenting förra veckan för att jag var förkyld och idag körde jag igång igen och har världens träningsvärk redan. Åt även jättegod lunch idag på Mat och Prat, Caesarsallad!


Helgen är över, ännu en ny vecka är här

Har haft en bra helg, åkte till Östersund i fredags och blev kvar tills i lördags. Det gick även bra för tjejerna som både testade och tävlade.

Igår blev det en riktigt slappdag men tvtittande i stort sätt hela dagen, först konståkning och sedan x-games!


Idag blir det Östersund

Åker direkt efter skolan mot Östersund idag, i eftermiddag är det tester och imorn är det tävling, i konståkning alltså.

Kände mig som en liten packåsna när jag gick hemifrån till bussen idag, två väskor på vardera axel. Blir borta över natten och får sova på hotell helt själv, är inte van att sova själv nuförtiden. Brukar i stort sätt alltid ha sällskap av min finaste.

Har ingen bra bild att bjuda på än så länge idag, så här kommer en liten oseriös bild sen i början av veckan.


Redovisning, check

Hade nyss en redovisning om Hagamannen i ämne Rätten och Samhället. Det gick bra fast är inte så stort fan av muntliga redovisningar.

Har inte varit så aktiv här på bloggen eftersom jag har varit hemma måndag och tisdag, har varit hängig och inte alls nå pigg. Trodde jag hade blivit bättre igårkväll men vaknade imorse och kände mig ungefär likadant. Ska knarka lite frukt och vitaminer så jag blir pigg igen!

På fredag åker jag till Östersund med konståkningen så jag har inte tid att bli riktigt förkyld.


Gårdagens efterrätt

Var som sagt på restaurang igår kväll, det var riktigt gott och efterrätt blev det också. Kladdkaka med grädde, en standard och så gott!

I morgon är det skola som vanligt, hua! Önska man slapp...


Bilden försvann

Så den kommer här!


Det väntas middag

Middag med mamma, pappa, bror och Fia väntas i stan, är jättehungrig så det är passande!


Min dag igår

Klippte mig igår, bakadelite och myste med katta! Idag är jag uppe med tuppen för att spendera lite tid i ishallen.


Ojdå


Bilder talar för sig själv

Jajemen, i morgon ska jag göra nånting nytt. Jag hoppas det blir bra och som jag har tänkt mig!

Gomat och bio

Kan bara säga att det har varit en mysig onsdagskväll med min finaste!


Var uppe med tuppen

Tränade imorse innan skolan, provade på ett nytt pass och det gick ganska bra. Jobbigt men roligt! Hade egentligen sovmorgon, men den fick spenderas på gymmet istället.

Ikväll blir det troligtvis bio med Rickard, och även lite tråkigt plugg. Men nu är det skolan som står på schemat några timmar!


Kylan biter

Var nyss ute och gick en kort prommis med Rickard i detta kalla väder, hua! Såhär kallt borde de inte få vara, -10 är lagomt, men de här är alldeles för kallt. Det är nu man längtar lite till våren!


Helgen lider mot sitt slut

Efter att ha varit i ishallen hela eftermiddagen så blev det lite plugg och pussel nu ikväll, fast gör natt tidigt. Redan nu faktiskt, har lagt mig och lär snart sova. Jag önskar man kunde få slippa skolan och bara göra det man vill göra istället för att alltid lägga sig i tid, plugga osv.


Säger adjö till älsklingsskorna

Idag åkte skorna ut genom dörren, nu har de gjort sitt. De har varit med i några år men nu var de dags. Hejdå fina skor! ( de var fina en gång i tiden )


Städat bort julen

Julen är borta, nu det vinterkänsla och ljust i rummet. Satt upp en tavla jag fick i julklapp av Rickard och satt även upp en liten bild, dock utan ram men det blev bra ändå!


Facebookfynd

Hittade den här texten på Facebook när jag satt och bläddra nyss, jag tyckte den var bra och att det stämmer in så precis. Mycket sanning ligger bakom, Helt rätt med andra ord!


Två till bilder från fjällen

Knäppte lite kort på Rickard och storebror när de var ute och körde lite.

Rickard i rött och Robin i grönt!


Fjällen

Är hemma från fjällen efter en bra härlig helg. Gjorde ett inlägg i torsdags när vi kom upp, men det gick inte att publicera.

Kom upp kring 2-3 tiden då i torsdags och sen rullade dagarna förbi, åkt skoter, skidor med mamma och bara haft det bra. Men hemresan igår var inte lika rolig, hela fjällvägen var äckligt hal och det tog många timmar innan vi kom hem.

Nu är man tillbaka i skolbänken och ska jobba på...


Drar till fjällen

Imorn åker jag till fjälls, så idag är det packning som gäller för fullt. Hoppas på bra väder och mycket skoteråkning!


2013 är här

Nytt år, nya upplevelser, nya kunskaper och jag hoppas på ett till bra kommande år!

Firar även 1 år med min finaste pojkvän! <3


RSS 2.0