Djur på djurpark

Igår gjorde jag, lillebror och mamma en dagsutflykt till Junsele djurpark. Det var riktigt trevligt! Fina djur och eftersom det var relativt svalt ute så var alla djur vaken och pigg. Det fanns så många fina djur och här är några utav dem. Vi hade även turen att få se när djurskötarna matar lodjuren, vargarna, tigrarna och björnana. 









Jobba, jobba, jobba

Hard work!
Idag är det en sån där dag jag nästan önskade att jag var arbetslös. Jag har jobbat sedan i morse 7.30 och ska jobba tills ikväll 21.15. Köttarpasset! Men pengar blir de och det får jag glädja mig för.



Blåa ögon



Allvaret börjar imorgon, nu blir det jobb under hela sommaren och det ska bli roligt att tjäna lite pengar. Jag har turen att jobba kväll första passet så nu håller jag tummarna för fint väder på förmiddagen.

Studenten är över, vad händer sen?


Nu börjar verkligheten brukar många säga, jag har tagit studenten och nu ska man ut i arbetslivet eller troligen börja studera igen. Allting gick så fort, jag skulle vilja springa ut på trappan i skolan igen och göra allting en gång till. 

Jag fick många fina presenter och mycket som är bra att ha när man flyttar. Men en av studentpresenterna jag fick var de fina örhängena från Rickard. Jag verkligen älskar dem! 

Studenten


En gårdag som var magisk! 
Det gick så fort att jag vill ta studenten igen, hela dagen bara swishade förbi. 

Studenttider



Den 12e juni är det min tur att ta studenten, jag längtar!

 I onsdags var det mösspåtagning och sedan drog jag utomlands så det är därför jag inte har uppdaterat så mycket. 

När jag stod där på torget i Sundsvall den 28e maj och släppte ballongen upp i skyn var det i stort sätt obeskrivligt. Att hela tre år av gymnasie har rulla förbi är helt galet. Vart har tiden tagit vägen? Jag minns min första dag som om det vore förra veckan. Jag känner mig nästan liten gammal när jag tänker på att jag tar studenten, inget illa menat ;) men jag kom ihåg att jag tyckte att studenten var så långt borta för ett tag sedan men nu är den bara en vecka bort. Jag ryser när jag tänker på det! 

Den fina ön Lesbos

Här kommer en liten uppdatering från Grekland och Lesbos. Just nu är det mulet och småregnar lite, men imorse hade vi kanonväder och då var det stranden som gällde ( tog faltiskt ett dopp i det blå )

Jag kan inte direkt skryta över vädret, det har varit solsken och blått på himlen, regn, åska och molnigt. Allting tror jag vi har haft, men med turen med oss så har det faktiskt varit några soltimmar varje dag. Så vi har fått njutit av solen, men det har varit mysigt och härligt ändå. Resan börja närma sig sitt slut, det har gått jättefort och på torsdag åker vi tyvärr hem.


Hem till det verkliga livet och studenten, sedan en resa ut till arbetslösheten. Som tur är har jag sommarjobb i alla fall! Haha

RSS 2.0