Nytt iPhoneskal

Mumsigt!


Vårkänsla

Sitter ute i solen och njuter lite innan det bär av mot bergsåker där vi ska spendera en dag för att vara husvakt åt Rickards mormor och morfar.

Gurkan hoppade upp på dörren, tydligen kan man ligga och njuta där också. Tobbe tvättar sin cykel så det känns verkligen som att det är vår nu!


Eftermiddagspromenad

Tog en prommis som blev väldigt blöt av en gigantisk regbskur och sedan kom det solsken och en regnbåge!


Fredag och dålig uppdatering

Igår hade jag ingen lust att skriva,först hade jag nationella i svenska på morgon och efter de begravning. Därför fanns det inte mycket att skriva om. Tyvärr går det inte ladda upp bilder via appen så det blir ingen bild just nu! :)


Vad tänker Sundsvall egentligen?

Fattar inte hur länet tänker när de ska lägga 22 miljoner på att byta alla busskort som finns, kommer bli krångel som bara den haha!


Ville bara säga hej


17 år sedan jag kom till världen

Idag är det min dag, fast jag tycker redan jag har fyllt år eftersom vi firade mig en dag tidigare, men det blir nog lite födelsedagsfika ikväll också.

Ska köra igång med träningen idag efter att inte ha tränat på ca 3 veckor.. Först gjorde jag illa mig, sedan var de påsklov och efter de så blev jag sjuk förra veckan när jag ville komma igång! Så det får bli idag istället som jag kör igång på gymmet!


Morgonmys

Den här lilla filuren ligger bredvid mig och gosar! Ska snart dekorera tårtan vilket är de roligaste med att bli firad.

Det var supergott med Biteline igår och vi hade en trevlig stund!


Mumsigt!


Dagen bjuder på...

... bakning med mamma, vi bakade igårkväll också men idag blir det lite mer! Till middag ikväll blir det Biteline med några brudar i klassen, vilket kommer bli roligt tror jag! Om två dagar blir jag 17 år dessutom, ett steg närmare 18. Hua, det går så fort, tyckte nyss jag fyllde 14 haha. Nu kan jag inte ligga och såsa i sängen mer utan nu blir det att kliva upp och göra lite nytta!

 

 


Soffan är min vän

Just nu känns det som om jag skulle kunna ligga här i 1000000 år! Så skönt det är att ligga i soffan när man har ont i huvudet och är trött. Ska baka ikväll eftersom vi ska fira mig på söndag istället för måndag!


Veckan är snart slut

Det är redan torsdagmorgon och jag som nyss tyckte det var måndag, dagarna och veckorna susar förbi. Ska snart gå till skolan och sen kanske det blir en tripp till den nya affären NewYorker som öppnar här i Sundsvall idag.

Nu ska jag äta frukost och tända de här underbara doftljuset!


Tråkigt väder, tråkig onsdag!

Här är en bild på håret sen igår, de skiftar i alla möjliga nyanser, inte som jag tänkt mig men de duger!


Hej mitt vinterland

Jajemen, nu är det vinter igen och jag gjorde nyss slingor hos frisören, vilken dag! Haha


Förskyldningsattack

Då var det dags igen, blev alltså ingen träning idag för denna dumma förskyldning kom igårkväll och blev värre imorse. Vill bara bli frisk och börja träna igen!



Påsklovet över

Jajemen, nu är även detta lov slut tråkigt nog. Nu är det bara att vänta till sommaren och det långa lovet. Har haft en supertrevlig helg uppe i Umeå, igår bowlade vi och jag insåg att jag är sämst på det.. Är dålig på sällskapsspel också, så det har väl nånting gemensamt!

Idag är det exakt 2 månader tills vi åker till Grekland, tiden går fort vilket känns underbart! Längtar!

Bilderna är från helgen





Lördagmys

Efter en god middag så blir det chokladfondue, sedan bär det av mot bowling.

Vi har varit och vandrat inne i Umeå idag, inga klädköp för min del vilket förvånar mig. Men det har varit väldigt trevligt!

Ha en fortsatt bra kväll gott folk!


Mot Umeå

Åker till Umeå idag för att tillbringa en helg med Rickards syster Cecilia och hennes kille Jacob, hoppas på en helg med finväder! Det bjuds på en gammal bild.


Är en snälling idag

Vaknade tidigt och bestämde nig då för att var extra snäll idag och bjuda på frukost på sängen. Riktigt gulligt av mig tycker jag faktiskt! Hihi


Snabbis på Birsta

Blev en snabbis på Birsta med mamma, Tobbe och Rickard. Det var tobbes tur att handla kläder och han kom fick med som ett par jättefina jeans och två skitsnygga t-shirts. Själv så kom jag bara hem med grejerna som är på bilden, jättebra sulor till conversen, olja till topparna på håret och en duschkräm med olja i.

Ikväll blir det att glo lite film med Rickard som igår, då plöjde vi igenom Titanic och Pearl Harbror tillsammans med hans syster. Dessa två filmer är bland av de bästa filmerna jag vet och har sett dem väldigt många gånger.


Mums

Njuter av en hemmagjord lattemacchiato innan det är dags att hjälpa till med middagen!


Morgonbesök

Imorse när jag och Rickard åt frukost kom det en liten krabat på besök utanför fönstret. Ekorrar är så otroligt fina och jag tycker det är sällan man ser dem så det är så roligt när man väl ser dem!



Korten var det Rickard som tog


Ursäkta

Min uppdatering har inte varit på topp direkt men internet är otroligt segt. Bilder hänger inte riktigt med! Men idag blir det hemfärd efter sköna dagar här uppe.


Fjällenmys

En en dag med strålande väder och en lång skotertur är jag helt slut. Det var otroligt skönt måste jag säga, har blivit bättre i min axel och i revbenen så det känns toppen! Jag hoppas på mer finväder den här helgen så man kan komma hem med en liten bränna i ansiktet.

I stugan

Ligger i soffan och slöar under en stor mysig filt. De är mycket snö här så det jag hoppades på stämde bra! Det blir nog en helg med en hel del skoteråkande. Går lite segt med bilder och blogg.se...


Fjällen idag

Idag väntar fjällen på oss, jag hoppas på mycket snö så det blir skoteråkande! Hoppas även på finväder så man kan få lite färg i ansiktet. De kommer inte bli så mycket bloggande i fjälls för internet fungera inte på topp där. Bilden visar hur hårt jag spöade mamma på ;) Men glad påsk på er alla!


Hockey

Hockey med Linn och Rickard!


Gårdagens träning

Avslutade denna säsong på ett lite annorlunda sätt, har en ordentlig strekning i hela sidan, ont i axeln och säkert någon spricka i revbenen. Lyckas tydligen med allting jag! Men jag lever fast har väldigt ont!

Köpte biljetter igår till Timrås sista hemmamatch för den här säsongen så måste trava mig dit ikväll ändå!


På torsdag bär det av mot fjällen, får hoppas det finns snö kvar så man kan njuta av påsken

Härlig vårbukett

Här är bilderna jag försökte lägga upp imorse på den fina buketten och på gurra!


Bilder från Isshowen

Hittade alla dessa bilder i Dagbladet och i Sundsvalls tidning! Det är bara bilder från akt 1 (Skönheten och odjuret) och för er som inte vet så är det jag som är Odjuret.



Godmorgon

Är påväg till gymmet, nu blir det att börja hårdköra med träningen så man kan se bra ut till sommaren. Längtar nå fruktansvärt till Grekland nu, känner att man bara vill bort från kalla Sverige!

Hittade katten bredvid mig imorse, hon såg så söt ut och sen tog jag kort på den fina buketten vi fick igår. Men det går inte att ladda upp bilder.... :(


Firar

Firar att det är över med en pizza med familjen! Bytte även navelpiercingen eftersom säsongen är över och man inte behöver använda konståkningskläderna längre.


Isshowen över

Dålig uppdatering men tiden har inte funnits, är nu på väg hem från Isshowen , det har gått kanonbra och det är lite tråkigt att den är slut! Får se om de kommer några bilder framöver.


RSS 2.0