Glider mot fjällen idag

I eftermiddag så bär det av mot fjällen, kommer bli skönt att komma iväg! Kommer troligtvis vara där tills på onsdag om vädret är bra. Än så länge ser det ut som om vi kommer få rätt fint, så hoppas hoppas!


Påsken närmar sig

Snart är påsklovet här och det är välbehövligt känner jag, vill ta de lugnt och njuta i det fina vårvinter vädret vi har.

Sitter just nu på bussen påväg till gymmet, måste träna hårt nu innan påsk så jag förtjänar att äta lite godis. Ska försöka åka mycket skidor nu när vi ska till fjällen också!


22 mars

Idag fyller pojkvännen 19 år, väckte han imorse med lite packet och födelsedagssång! Jag hoppas han får en bra dag!


Räknar ner

Det jag längtar efter mest är körkortet och att få känna sig lite vuxen. Så nu är det bara 35 dagar kvar! Wiiiihoooo


Vill tillbaka

Fjällen lockar, vill tillbaka. Älskar att vara där, ta de lugnt och njuta, skulle vilja åka till nått fjäll och åka slalom också. Bara jag får åka till fjällen, men påsken är inte så långt borta som tur är!


Ytterligare ett steg närmare körkort

Halkbanan blev gjort idag så nu är det klart! Var nervös innan men det var skitroligt när man väl var där. Vill göra det igen!


Gårdagen

Mamma fyllde år så fick äran att dekorera tårtan! Den blev riktigt god.


Fjällen

Är tillbaka från fjällen nu, det har inte gått att blogga där eftersom internet inte är det bästa. Har i alla fall haft ett skönt lov, tagit de lugnt och gjort roliga saker. Nu är man tillbaka i skolan igen och det vardagliga livet. Längtar redan till påsklovet!


Längtar till körkort

Hade en körlektion idag igen, det gick bra och jag längtar otroligt mycket efter körkortet. Vilken frihet man kommer få, fast har ju dock ingen bil tråkigt nog. Får tjuvlåna mamma och pappas ;)

Imorn blir det en riktigt slappdag med lite skolplugg och teori, ska bli skönt.

Bjuder på en bild från igår på lilla kissemissen som älskar att sova i tvättstugan.


Sportlov!!

Njuter av de första dagarna på lovet, blev en tidig skotersväng imorse med storebror och sedan lite solning på en spark på gården. På onsdag bär det av mot fjällen för att spendera resten av lovet där, längtar!


RSS 2.0