Sista dagen på 2012

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har inte haft tanken på att blogga på några dagar. Har varit i ishallen, åkt slalom, tagit de lugnt och ja, tiden har flugit iväg.

Imorgon är det sista dagen på detta år, jag har haft ett riktigt bra år! Varit tillsammans med min pojkvän ett år, varit utomlands två gånger och ja, det har rullat på. Kanske slänger upp några bilder på från det gångna året framöver, men idag bjuder jag på en från årets första första slalomtur.


Liten form av skoter

Lillebrorsan min fick en läcker julklapp i år, den ser ut precis som en vanlig skoter fast den är radiostyrd. Hade man varit liten själv så hade det varit en dröm att få något sådant!


Startar morgonen med aladdin

Godmorgon!
Här i min familj är alla lite sega nu på morgon, vi spelade monopol hela kvällen igår efter att mormor och morbror hade åkt hem. Faktiskt första gången jag tror det har gått bra för mig, fast jag vann inte. Så det blev en ganska sen julaftonskväll så nu på morgon ligger jag och lillebrorsan i soffan och glor lite på aladdin nu innan frukosten.

Fick jättefina julklappar igår och i lördags bytte jag och min pojkvän julklappar vilket var jättekul! Fick fina presenter av han och alla passade så bra in på mig, en glassmaskin, popcornskål och en kärlekstavla!

De jag fick igår var kläder, slalomhjälm, smycken, skoterhandskar, lite andra småsaker och innan jul fick jag en del av mina slalomskidor.

Dessutom såg jag att inlägget som skrevs inatt innan jag somnade publicerades nu!


Nu har timmarna rullat iväg

Kvällen lider till ett slut efter en underbar jul med familjen!


2012-12-24


Uppesittarkväll

Bingolotto på hög nivå, två lotter finns i vårat hem ikväll. Fick en glassmaskin av älsklingen min i julklapp så har provat göra glass och ska snart provsmaka. God jul i förväg på er!


Morgonträning

Har lång sovmorgon idag så passar på att gymma innan lektionen börja. Har bara kört konditionsmaskiner och jag är helt slut nu! Men nu ska jag fortsätta med de sista och sedan ta en lång dusch.


Granen klar, julstämning på topp

Som rubriken lyder, har inte mycket mer att säga.


En lugn helg och en vecka till jul

Helgen har varit lugn, så skönt att ta de lugnt. Man är trött och ett jullov är välbehövligt, ska vila upp mig som bara den!

Nu är det inte långt kvar till julafton och de mesta är nog klart. Har en present kvar bara, det är skönt!

Den här måndagen har hittills varit lite meningslös, en lektion imorse halv 9 som vi inte gjorde mycket på och sedan var inte nästa lektion förrän nu, halv 2.. Så på håltimmen blev de en sväng till waynes.


Luciamorgon

Godmorgon!

Idag är det lucia och jag startade dagen på gymmet, Det var otroligt skönt. Imorse var katten jättebusig och fick tag i mina gardiner som tydligen ar väldigt roliga.

Eftersom det är lucia så slog jag till med tomteörhängen idag som jag fick av storebror förra julen. Finns inte så många tillfällen att ha på sig dem så det fick bli idag!


Tidigt julklapp till kissekatten

Mamma och jag var och storhandla igår, de flesta julklapparna är nu klar! Gurra fick en tidigt gullig julklapp, för er som inte vet så är det en tjej, men hon heter Gustav.


Jul i biblioteket

Sitter och väntar på att nästa lektion ska börja. Åkte hit imorse och de visade sig att det inte var lektion, ibland blir man så less.

Men nu sitter jag i biblioteket och jobbar med några andra uppgifter som måste göras, men jag hade lika gärna kunnat gå på gymmet nu på morgon och träna om jag visste att jag inte hade lektion..

Längtar till dagen då man får jobba istället för att gå i skola!


Ta mig härifrån

Sista lektionen är inställd så matte är min sista lektion idag. Jag tror jag somnar snart, det är så otroligt tråkigt.. Sitter och kikar runt på vings app, med andra ord så vill jag utomlands!


Helgen har susa förbi

Har inte haft tid att blogga ihelgen. I lördags var jag i övik större av dagen och åkte sedan till Rickard, söndagen flög iväg och jag gick och la mig tidigt. Så nu är det måndag igen och en dag närmare jul.

Bjuder på en bild sen i torsdags när vi hade luciatåg på Timråmatchen!


Gomiddag och glögg

Jag lagade mat åt Rickard förut och de blev riktigt gott, nu väntas det lite glögg som han har köpt och sedan blir de art krypa i sängs.
Bilden på mig är sen igår när det var -18 grader ute och jag frös som en tok även fast jag satt i bilen!


-15 grader

Nu är vintern och kylan här, kan inte påstå att det var skönt att vänta på bussen som inte kom imorse. Slutade med att jag och lillebror fick åka med pappa. Jag gillar vintern, men när de är såhär kallt blir man inte så glad.


Gårdagen

Hade supertrevligt igår med mina barndomskompisar Lisa och Johanna, mina gotjejer! 13 år av vänskap och så mycket minnen! Vi har alltid nånting att surra om vilket är så underbart! Bjuder på en av alla bilder som togs igår.


Idag har vi varit byggarbetare

Här är mammas och mitt otroligt vackra hus som vi har skapat idag. Tror aldrig mer jag ska göra ett, för vilket pyssel det är. Svårt för de första! Haha

Mysigt med första advent idag också, älskar julen!


Första luckan öppnad

Kan inte låta bli att fortfarande ha en chokladkalender varje år. Det är lite tradition faktiskt, minns för två år sen när mamma tyckte att jag inte behövde ha en kalender längre och köpte då ingen till mig. Då var jag inte sådär jätteglad precis. ;)


Snö och första december

Var uppe med tuppen imorse, före plogbilarna också. Skulle ner till ishallen och de var så äckligt mycket snö! Det var som en tunnel vi åkte genom när jag och pappa åkte ner till Timrå. Ju längre ner vi kom var det mer och mer snö, hemma hos mig är det inte lika mycket.
Bilderna är dåliga men de beskriver ungefär hur mycket snö det är!

Nu får man ännu mer julkänslor!


RSS 2.0