Rosa shake


Egentligen hade jag sovmorgon till klockan 12 i förmiddags, men det går så lite bussar så jag fick åka in och träna istället. 

Jag är inget fan av att dricka pulver efter träningen men jag har ändå en otroligt snygg shake, som jag ofta har blåbärssoppa eller nyponsoppa i. Det funkar lika bra!

Ledighetskommitén




Älskar att vara ledig från skolan och en vacker dag som denna satt inte fel. Ikväll väntas det spa och några spabehandlingar, Rickard har nämligen fått det i 20års present. Jag hoppas det blir mysigt! 

Conversen åkte fram idag, ett tydligt vårtecken.

Skön träning

Ett långt träningspass slutar med en banan och det var riktigt gott. Körde mycket kondition på träningen, det är skönt men jag tycker det är så tråkigt så jag får nå fel. Jag måste ta och promenera ute istället, på löpbandet känns det så segt. Nu har vägarna som tur är börja torka upp så då kan man ju ta sig en promenad ibland. 



Det är vår ute

Gårdagens isshow gick bra och det var väldigt roligt. Synd att det är över så fort dock.



Det är snart april, jag förstår inte vart månaderna tar vägen. Det var nyss jul?!? I april händer det mycket, nationella i svenska, jag fyller år, högskoleprov och en massa mer. 

Min pojkvänn fyllde 20 år i helgen och på fredag ska han få sin present, ska bli spännande. Det är en överraskning så jag kan inte berätta vad det är än. 

Isshow


Ikväll är det isshow, be there!

Måndag hela veckan




Har måndag idag, inte alls onsdag. Var ledig både måndag och tisdag så känns som det har varit helg. Mycket av tiden har spenderats i ishallen, vi har isshow på måndag så det är full fart.

Svenska står på schemat just nu och sedan slutar jag. Sitter och längtar lite till helgen eftersom min pojkvän fyller 20 år, det ska bli roligt. 

Vitt guld återigen på marken

Snön har återigen lagt sig, jag gillar snö så det stör mig inte så mycket. Men lite taskigt att våren satts igång och nu bjuds det på vinter igen. Har det blivit vår då kan det gärna få vara det.

Helgen har bestått i mycket montage av mamma och pappas nya möbel i vardagsrummet. På bilden är ena delen som lyser så fint på alla glas. Till vänster är tvn och hyllor, riktigt fint blev det!





Flyger fram

Jag vet inte vart veckorna tar vägen, det är redan fredag!!!
Mamma fyllde år i onsdags, faktiskt 50 år. Så då slog man på stort och gav blommor och presenter.


Våren har kommit till staden dessutom, den mesta snön har försvunnit och solen värmer när den tittar fram. Det är så härligt! Fast den här morgonen blåste det, inte lite heller. Håret blev rufsigt och tårarna rann, så det var inte så mysigt att vänta på bussen.. 
Vinden slet tag i håret, ser ut som jag kör på backslick

Sportlov över och full fart igen

Lovet gick otroligt fort och det var dessutom mitt sista sportlov tråkigt nog. Nu är det den sista spurten i skolan som gäller och snart är det student. Inte alls långt kvar! 

Lovet tillbringades i fjällen och det var väldigt skönt. Vill dit snart igen, så hoppas att snön ligger kvar till påsk. 




RSS 2.0