Börjar firar nyår nu



Nu befinner vi oss i funäsdalen för att fira nyår med trevligt folk! Riktigt trevligt med lite bastu efter en lång dag i bil.

Imorgon bär det av

Idag är det en jobbdag som gäller, 12.00 till 21.00. Härligt att få extrajobba lite! 

Imorgon bär det av mot Funäsdalen för att fira nyår med pojkvännen och några kompisar, jag tror det kommer bli jättetrevligt. 

Firade även lite jul på Annadagen med pojkvännens familj och det var trevligt! 


Is och grönt

Det här är bilder sen vi hade lite snö kvar på julafton. Vanligtvis brukar vi kunna ta en tur på skotrarna men i år är det nästan helt grönt ute. Så jag och mina bröder åkte en sväng på en minicross istället. Men det är helt galet att det är grönt ute, för igår regnade det så all snö är i stort sett borta.. Jobbade även igår hela dagen, det är kul att tjäna lite extra men det var segt igår. Det var nästan för lugnt där jag jobba så att tiden gick sakta, men på kvällen blev det lite fart så pass att jag var helt slut när jag kom hem. 

Idag ska jag fira lite jul med min pojkvän och hans familj, vi bytte julklappar dagen innan julafton men jag har sparat en liten som han ska få idag! 

Ha en bra dag! 





Merry Christmas





Julafton har varit superbra och har fått fina presenter från mina nära och kära. Armbandet är från mamma och pappa och det är de enda jag har hunnit tagit kort på. Kvällen avslutas med en film med familjen och det är alltid mysigt! Ha en fortsatt fin jul.

Julmorgon


Matchar tröjan med dagen!

Dopparedan

God jul!! 
Jag hoppas alla får en fin julafton för det ska jag ha iaf. 




Tidig julklapp



Bytte julklappar med min fina pojkvän nu ikväll och jag har fått ett supergulligt kuddfodral och ett par snygga Better Bodies träningsthigts av honom med rosa detaljer. En bild på dom kommer lite senare, sjukt snygga är dom! 

Där vilar de gott

Här ligger alla julklappar skönt under granen. Nu är det inte långt kvar! Tror nog tomten kommer med paket på morgonen i strumpan också, men vi får se. 


Min dag har faktiskt bestått av lite jobb, har ont i fötterna eftersom det var ett tag sedan jag var där och jobbade men det är alltid trevligt. Är vikarie på ett äldreboende och jag tycker det är väldigt spännande att lära mig nya saker och få en syn på hur det går till inom äldredomsomsorgen. Så för er som inte har något extrajobb så rekommendera jag äldredomsomsorgen.




Lite julrea


Klickade för en stund sen hem några saker från nelly.com. Kanske blir någon min studentklänning också, vi får se. Det är spännande och jag längtar till min student, ett halvår kvar nu ungefär. Den 12 juni klockan 15.00 så kommer jag stå på studenttrappan, ska bli så kul! Det är lite roligt att jag dessutom tar studenten exakt 1 år efter min pojkvän på samma trappa. 

Kvällsgöra




Den här kvällen resulterade i hemmagjord daim, men smakade mer som knäck med choklad. God ändå! Min bror kom på besök så vi har umgåtts, spelat lite Uno allihopa och bara haft det trevligt. Nu skriker sängen efter mig så godnatt allihopa! 

Bild på pepparkakshuset med dekoration.

Isbana



När jag skulle åka iväg imorse så var det skridskobana hemma hos mig. Skulle lika gärna kunna tagit på mig skridskorna och åkt ner till vägen. 

Vi har även varit med katten på djursjukhuset. Hon har något fel med urinvägarna och vi fick lite tråkiga besked, men vi får hoppas på det bästa att det bara är något lindrigt men det finns vissa risker för allvarligare fel.. 

Saffran

Saffranslängder fick det bli idag, jag hoppas de är goda för det luktar och ser gott ut i alla fall. Imorgon tänkte jag bidra med några kakor till julbaket.




Favoriter

Här är mina 3 favoritfilmer till jul och jag försöker titta på alla om jag hinner, men polarexpressen är ett måste. 






Granen är så grön och grann



Granen är nu pyntat och ute spöregna det. Ska det bli en grön julafton så blir jag ledsen, jag vill ha en vit jul! 
Idag är jag även lite extra glad, min pojkvänn har fått jobb och jag är stolt över honom. Det är inte det lättaste med jobb när man slutar i gymnasiet så jag vet vad jag har att vänta mig. Får hoppas att turen står på min sida till sommaren. 

Gustav var såklart också med och pynta granen, ni får ursäkta för alla kattbilder men hon brukar ständigt få vara min modell. 




Katten ville också vara med

Igår julpyntade vi och idag ska granen pyntas, det som är bra med plastgran, man kan ha den framme längre. Gustav ville också vara med och pynta eller i alla fall leka i kartongerna. 

Var nyss och körde ett morgonpass på gymmet, det är nya maskiner på hela gymmet så har pröva på några.  




Strömmen är tillbaka

Efter 38 timmar kom strömmen tillbaka hemma. Den försvann när stormen härjade på. Har dock ingen mottagning på mobilen men det klara man sig utan!

Har nyss varit på lucia med konståkningen, det gick bra och var roligt så bjuder på en bild från det lilla genrepet vi hade innan!
 



Vinden susar


Som många nog vet så är det en storm som härjar lite. Det är nog de värsta blåsten jag var varit med om på länge, vi har även fått strömavbrott här.. Så drygt när man ska sova. Hoppas den avtar snart dock, vill kunna sova inatt..  Nojjig som jag är så hör jag såklart alla ljud och saker så kommer nog inte sova så bra om det ska vara såhär.

Lite förberedelser




Ikväll har jag genrep inför lucia på lördag. Vi på konståkningen brukar åka luciatåg på en timråmatch varje år med facklor. Så det ska bli kul! 

Jag har slagit in alla julklappar idag också, det känns jätteskönt! Nu längtar jag bara mer till jul. 

Fynda igår



Igår fyndade jag en tröja på Gina tricot för 50 kr och den var jätteskön. Älskar verkligen att fynda kläder, desto mer kan man köpa. 
Idag hade jag sovmorgon så har faktiskt sovit ut rätt ordentligt. Önskade dock ibland att man bor lite närmare så jag kan få sova någon timme till..

Måste även säga att jag är helt klar med alla julklappar, så skönt! Nu måste det bara bli julafton.

Snögubbe, vinterns första




Halva skolåret har gått


Godmorgon!
Inatt kom det lite mer snö och det är underbart. Vill att det ska komma mycket snö så man kan åka skoter på julafton. Jag och min bror brukar kunna ta en sväng då, men är det såhär lite snö så går det inte.. 
Det är sjukt hur fort den här hösten har gått, jag har snart gått klart halva trean på gymnasiet. Galet!!

Första tomten



Den första tomten har fått kommit upp i rummet, samlar som sagt på tomtar från WWF. Till helgen blir det troligtvis så att vi tar fram resten av våra julsaker. Med andra ord så är det då som alla tomtar får pryda hela huset. 

Var även ute på en kall promenad när jag kom hem förut. Tänkte jogga men det var över -10 så insåg att det inte skulle gå så bra. 

Godnatt världen! 

Kylan biter

Både igår och idag har det varit grymt kallt. Bytte till min tjocka vinterjacka igår för att jag inte ville frysa. Men tydligen ska det bli varmgrader senare i veckan så får nog byta tillbaka till den tunnare jackan.
Eftersom jag bytte jacka så lyckades jag såklart glömma nycklarna till skåpet på skolan hemma.. Så typiskt! 
Min mobil började även krångla, internet försvann så kunde inte göra nånting så fick nyss besöka Telia för att få till det. Inte riktigt min dag idag tror jag, ska dessutom försöka ta en powerwalk/joggingtur när jag kommer hem sen, måste försöka samla motivation!
Håltimmen idag spenderas med datorer

Julmarknad

Idag blev det en snabb tur på birsta och en tur till julmarknaden på Norra berget. Det blev två par gulliga ullsockar som jag ska ha till vintern. 



Vitt guld på marken


Vinterkängorna åkte på idag, lite för varmt nu när man är inne men skönt ute i snön. Jag trodde ett tag att vi skulle få en grön decembermånad men hoppet för en vit jul finns kvar efter gårdagens och nattens snöfall! 

Halvfärdig


Nu återstår bara dekorationen!

Vinterland


Leker byggare ikväll, och snön faller fint utanför köksfönstret. Vinterkänslor så det bara dammar om det! 

Julstämning på skolan

På skolan idag hade vi en deltävling i Guldtrofén där vi tävlar om vilka som ska gå först ut på studenttrappan. Det var typ en julmarknad vi hade, och det var iskallt så mina fingrar är helt död nu.
 

Jag hoppas snön kommer snart för nu vill jag ha vinter, tror inte jag är ensam!


Monday morning




Kommer nyligen från ett pass på gymmet och sitter nu med ett äpple i handen. Glömde ju säga att även jag har chokladkalender fortfarande, alltid lika roligt att öppna luckor! 

Pepparkakor



Bakat pepparkakor idag med en skotersugen pojkvän. Resultatet blev bra! 

Första advent är här

Första advent och första december, det är så mysigt och jag har bestämt mig för att titta på julkalendern i år igen. Så första avsnittet såg jag alldeles nyss, den verkade ganska bra. 


Igår var jag uppe med tuppen och åkte till ishallen för att träna konståkarna, sedan hjälpte jag mamma lite med adventspyntet och efter det blev det en tur till Rickard. Vi var på en liten julmarknad i Liden och det var mysigt, dock blev det ingenting handlat.

Jag måste bara avsluta med att säga att december och julen är faktiskt den bästa månad och den bästa högtiden som finns. Inte det att jag bara längta till julafton utan jag älskar allt kring julen, julfilmerna är lika rolig att se varje år och även att lyssna på musiken är lika roligt. 
Ha en bra dag allihopa! 

RSS 2.0